Sunday, July 7, 2013

Huipulla tuulee

Odotin viikonloppua ihan hulluna ja olisinpa vaan tiennyt kuinka paljon tulenkaan pettymään... Torstain ja perjantain välisenä yönä nousi kuume juuri kuin mulla olisi ollut enää muutama perjantain tunti töitä ennen vapaata viikonloppua, Shit!

No ei viikonloppu aivan pilalle mennyt sairastelusta huolimatta, mutta pari päivää siinä meni hukkaan, kuin olisi katsellut hiekan valumista läpi sormien.
 Koko lauantain vietin sängyssä katsellen Pretty little liars:in ekaa tuotantokautta, joo, koko päivän kun en päässyt ylös sängystä. Makaaminen kannatti kaikista selkäkivuista huolimatta, koska nyt olen taas terve ja energisempi kuin koskaan.

 Tänään pääsin jo ulkoilemaan ja ilma oli aivan mahtava. Käytiin ajelulla ja mm. katselemassa mahtavia maisemia läheisen laskettelukeskuksen huipulla.





Ainiiin... unohdian melkein kertoa mun uusista sandaaleistani jotka ostin torstaina Biancosta -50% alesta, ihanat ja mun oli heti saatava testailla niitä. Ainut huono puoli on se, että ne on keinonahkaa, mutta hei, eihän tossa oo paljon matskua muutenkaan.
Kaikella söpöydellään ne saa sen anteeksi ;)

Oon tehnyt muutaman muunkin ihan huippu löydön, mutta niihin palaamme ehkä myöhemmin, ainakin asukuvissa jos ei muuten.



Selkäkivuista puheenollen, taidankin varata hierojan ennen parin viikon päästä alkavaa lomaani ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti ette saa kuumepöpöä! ;)

<3 Nassa

4 comments:

  1. Voi ei, sinä joka et koskaan sairastele! Toivottavasti mun pöpötauti silloin töissä aiheuttanu tätä :(
    Ps. Ihana kesäleidi!

    -Taru

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niimpä, mutta en usko, että sinä olet tartuttanut, oltiin nimittäin molemmat täällä kotona yhtä aikaa samassa taudissa ja viime viikonloppuna meidän lapsi vieras oli kuumeessa joten jos joltain niin sieltä se varmaankin tuli.

      ps. Kiitos :)

      Delete
  2. Nää kuvat on ihania!! Ja sandaalit kanssa, varsinkin tuo kultanen yksityiskohta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Arvasin että tykkäät sandaaleista :)

      Delete