Tuesday, February 22, 2011

Shoppailuksi meni tämäkin päivä...

Tänään mulla oli vapaapäivä töistä ja olin sopinut "kahvitteluja" kaverini kanssa iltapäivälle. Kuinka ollakkaan sen jälkeen löysin itseni taas shoppailemasta :D mutta nyt tää oli täysin luvallista, koska en lomalla ostanut ollenkaan vaatteita, voitteko uskoa??( ainiin jos nyt Nellyn tilausta ei lasketa, eikä lasketakaan, koska se ei ole vielä tullut :D ).

 Tälläisessä asussa kekkuloin siis tänään kaupungilla


 Tätä Vero modan hauskaa kesäistä beigeä juttua sovittelin, mutta jätin sen hautumaan, koska se oli vaan "ihan kiva".

Mutta sitten niihin mahtaviin alelöytöihin jotka ostin:

Resteröds ihana tummansininen toppi, takaa läpinäkyvää kangasta 24,50 e (norm. 99e) Spirit storesta.


Soaked in luxury farkkutakki 17 e ( norm. 69e) Spirit storesta. Näin Vero modalla jokseenkin samanlaisen jonka hinta oli 49,90 e.




Modström musta mekko, jossa on hauska monikäyttöinen röyhelö jonka voi nostaa ylös jos haluaa laittaa olkapäät piiloon. Mekon ulkonäkökin muuttuu heti, kuin kaksi mekkoa yhdessä  :)18,50 e (norm. 75 e) Spirit storesta.Tää oli pakko kuvata päällä kun noista mustista vaatteista ei saa muuten mitään selkoa, vaikkei se tässäkään ihan oikeuksiinsa pääse.


 Haaremifarkut, kuvissa tosin ei näy oikein tuo haaremiosa. 39,95e H&M

Tämä ylisöpö "vyönsolkisormus" mun oli pakko ostaa kun näin sen. Se oli vaan ihan mun näkönen 7,90 e Gina tricot:ista.

No joo saihan noillakin jo tiliä kevennettyä vähäksi aikaa... tässä kuitenkin pari ihanuutta joita odottelen tulevan myyntiin piakkoin H&M:lle:
etenkin tuo vasemmanpuoleinen haalari on aika ihana, mutta toki se näyttää Giselen päällä upealta ja sitten kun vetää itselleen ton niin ei toimikkaan ihan yhtä hyvin;) Kumma juttu :D.

mutta nyt mä jatkan vapaapäivän viettoa ja syvennyn Huippumalli haussa eiliseen jaksoon boxilta ja  tuohon eilen tulleeseen Elleen ja yritän etsiä/suunnitella Cuba aiheista vaatetusta tuon Vagabondin kuvan innoittamana :)

<3 Nassa

5 comments:

  1. äää en kestä! minäkin haluan shoppailemaan ja äkkiä! Ihania löytöjä, varsinkin toi resteröds toppi, ja toi ginan sormus! :)

    ReplyDelete
  2. No ens viikolla sitten,eikös se tilipäivä ole jo silloin ;) yllätyin itekkin,että noinkin kivoja löysin kun en lähteny mitään tiettyä ostaan...

    ReplyDelete
  3. Silloin ne parhaat löytyy kun ei etsi mitään tiettyä! :) Nyt äkkiä viihteelle et pääset ulkoiluttamaan noita uusia kuteita! ;>

    ReplyDelete
  4. There are many logo planning organizations that have mushroomed today. How would you realize which organization is dependable and offers extraordinary administrations to its client? A straightforward applicable tip here is making an inquiry or two, for example, in your basic business and family circles. When you get a couple of references, you can sign into their sites and keep an eye on the solid administrations that they offer. Likewise remember to peruse their client audits website pages and if conceivable check their work from the individual who alluded them to you.
    logo design service

    ReplyDelete