Friday, July 1, 2011

DIY-Hemmottelua Kotona

Pidin pienen hemmotteluhetken itselleni kotona, ennen reissuun lähtöä... ja kuvitelkaa viitsin ja ehdin tehdä tän kaiken itse. No jos ajallisesti mietitään, niin kasvonaamioon meni 3 minuuttia ja kynsihoitoihin meni noin 2x 20 min. Laitoin siis varpaat sekä sormenkynnet.
Lopputulokseen olen todella tyytyväinen, etenkin kynsihoitojen osalta. Käsien kynsiä hoitaessa aloitin vasemmasta kädestä ja ajattelin, että vitsit täähän on kivaa ja helppoa, kunnes aloin tehdä oikeaa kättä... Olikin muuten aika vaikeeta oikeakätiselle :)
Viime vuonna ennen reissuun lähtöä kävin ihan paikallisella kosmetologilla (jonka nimeä en mainitse) ja hoidon jälkeen olin ihan, että okei, olisin voinut tehdä itse tän paremmin. Joka pitikin paikkansa, nyt kun katson ensimmäistä itse tehtyä mani/pedikyyriäni. Maksoin kuitenkin hoidosta 70 euroa ja nyt pääsin vaivaisella 5 eurolla ja sain sekä kasvohoidon, että kynsihoidot. 
Hintaan olen laskenut nuo puiset cailapin tikut 1,95e ja kasvonaamio maksoi 3e(?), lakat ja kylpysuola oli vanhoja.
No okei eihän tuota kotona tehtyä voi verrata kunnon kosmetologiin, mutta ainakin joidenkin lopputulos ei omasta eroa. Ja etukäteen ei oikein voi tietää millainen laatu kullakin kosmetologilla on, ei auta kun kokeilla, kyllä niitä loistaviakin eteen tulee varmasti :) 






Lopuksi lakkasin kynnet värittömällä vahvikelakalla.



Kaunista kesää kaikille!

<3 Nassa

No comments:

Post a Comment