Saturday, January 11, 2014

Now I´m gonna paint you...

Joka kevät se iskee, nimittäin sisustuskuume ja nyt totisesti on sitä tehtävää niin paljon, että varmasti riittää kyllästymiseenkin asti.
Ollaan nyt vuoden verran asuttu nykyisessä talossa ja nyt alkaa hahmottua se mitä sisustukselta halutaan. Viime vuosi meni akuuteimpien korjaustöiden merkeissä, mutta nyt saa tehdä sitä mistä todella pitää, jotain näkyvää. Korjaustöitä kyllä riittää jatkossakin, mutta kiireisimmät on nyt hoidettu alta pois.


Siispä aloitimme seinistä, oksaisista puunvärisistä paneliseinistä, joita meillä riittää lähes läpi koko asunnon. Niinkuin varmasti monessa muussakin 70-80 luvun talossa. Päätettiin tehdä asunnosta valoisampi ja maalata seinät vaaleiksi.
 Valittiin sävyksi tikkurilan F487 höyhen, hieman kiiltävä, kevyesti harmahtava valkoinen. 


Aluksi vedettiin oksalakkaa oksakohtiin (joita on reilusti) ja sitten telalla kaksi kertaa pohjamaalit pintaan ja paneleiden välit ja alalistat vedin pensselillä.
 Hyvät pohjatyöt on tärkeät jos haluaa tasaisen ja peittävän lopputuloksen ja lopullista maalia ei sitten tarvitse vetää enää kun kerran.
Hioa meidän ei onneksi tarvinnut ollenkaan, poistettiin vaan tahrat.
Itse olen lopputulokseen todella tyytyväinen.
Vanha talo on kuin uusi, pienellä vaivalla.






Nyt on vasta osa eteisestä ja käytävästä maalattu joten projekti jatkuu vielä jonkun aikaa, sitten kun seinät on valmiit, siirrytään kattoon, joka kokee saman muodonmuutoksen.
Voi sitä valon määrää!!!

<3 Nassa

2 comments:

  1. Hahaa, näppäränä tyttönä bongasin että löysit näemmä niille happy joe korkeille uuden paikan! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii, joo Happy Joet pääsivät kuvun alle, ne aina vaihtaa paikkaa jos keksin paremman ;)

      Delete