Thursday, October 11, 2012

Hypnotisören


Käytiin 2.10 mieheni kanssa leffassa katsomassa ennakkoon Hypnotisoija. Pidin elokuvasta ja sen näyttelijöistä. Etenkin Mikael Persbrandt:ista (joka oli myös Beck:issä mukana). Ruotsalaiset rikossarjat on muutenkin mun mieleeni kuten Wallander ja Beck. Jos tykkää niistä niin tykkää luultavasti myös tästä. Mulla itselläni on sellainen outous, että en voi sietää suomalaisia elokuvia/sarjoja, mutta ruotsalaiset rulaa :)
 Muutama aukko kuitenkin jäi tuon leffan katsomisen jälkeen johon en saanut vastausta, mutta kokonaisuutena olin tyytyväinen. Välillä oli vaan vaikeuksia katsoa, teki niin pahaa. Heikkohermoisille siis varoituksen sana.

Sen enempää en halua spoilata teidän leffanautintoa joten en kerro elokuvan tapahtumista, mutta tässä Finnkinon synopsis elokuvasta:
 
Lars Keplerin samannimisen menestysdekkarin filmatisointi, jonka pääosassa rikoskomisario Joona Linnana nähdään Tobias Zilliacus.

Tukholmasta löytyy raa’asti murhattu perhe - vain perheen poika Josef on elossa, mutta vakavasti loukkaantunut ja koomassa. Suomalaistaustainen rikoskomisario Joona Linna pyytää traumoihin erikoistunutta lääkäriä Erik Maria Barkia (Mikael Persbrandt) hypnotisoimaan Josefin, jotta murhaajan tuntomerkit saataisiin selville. Bark suostuu, vaikka on aiemmin vannonut, ettei enää koskaan hypnotisoi ketään. Samalla hän joutuu mukaan painajaismaisten tapahtumien ketjuun.

Hypnotisoija-elokuva perustuu sensaatiomaisen suosion saavuttaneeseen rikosromaaniin, joka on kirjoitettu nimimerkillä Lars Kepler. 


Asuna mulla oli jo moneen kertaan nähty, mutta omasta mielestäni niin kiva kokonaisuus:
Mekko ja sukkikset/Lindex, Neuletakki/Numph ja Kengät/Vagabond Dee


Leffa on siis huomenna 12.10 ensi-illassa joten ei muuta kun leffateatterin kautta viikonlopun viettoon ;)

Hyvää viikonloppua!!!

<3 Nassa 

4 comments: