Sunday, August 11, 2013

Hot Mexican Night

Viikko Pariisista palaamisesta pidettiin Terhin ja Matin kanssa Mexico-bileet. Enää en edes muista mistä kummasta tää(kin) idea sai alkunsa, mutta meidän jutut on aina niin lennokkaita joten en yhtään ihmettele että tälläiseen suunnitelmaan päädyttiin ;)

Koska kyseessä on Mexico-teemabileet niin asiaan kuului sombrerot, viikset ( juu, myös naisilla), ponchot, paljon värejä ja hyvää ruokaa ja juomaa.
Bileet pidettiin meillä ja pääsin siis taas toteuttamaan itseäni niin koristeissa kuin ruoan suhteen :) Maalasin jopa vesiväreillä valkoisen Pinjata-hevosen värikkääksi ;)
Sää oli helteinen, aivan kuin Mexicossa :D























Ihan mahtavat bileet ja kellään ei ollut mihinkään kiire kun vieraat jäi yöksi, ihan parasta! Tänä kesänä on saanut olla ihanan paljon ulkona viettämässä aikaa, mikä on aika harvinaista herkkua täällä Suomessa.
Päällä mulla oli Pariisista ostamani maximekko, ihanan vilpoinen hellesäässä.
Huomenna vapaata ja lähdetään käymään tuurissa, miehelläni alkoi loma. Mulla vielä viikko töitä ja sitten olen taas lomalla :)

Viikko menee vaikka päällään seisten, varsinkin kun ensi lauantaina toteutuu kauan odottamani ihana juttu, kerron takuulla paljon lisää siitä luultavasti jo heti ensi lauantaina !!!
Mulla on muutenkin ihan älyttömästi postattavaa rästissä joten olkaahan kuulolla murut!


<3 Nassa

No comments:

Post a Comment