Saturday, April 28, 2012

Smells Like Teen Spirit

Eilinen vapaa oli aika haipakkaa, mutta mukavaa sellaista kuitenkin.
Aamulla lähdin kaupungille, kun mulla oli 11.00 jalkahoito varattuna Golden Day Spa:ssa (tähänkin käytin synttärilahjakortin). Ihanan hoidon jälkeen ehdin käydä vähän shoppailemassa ennen kuin oli 13.00 treffit ystävän kanssa sovittuna. Käytiin lounassalaateilla ja sen jälkeen lähdin hetkeksi kotiin.



 Ihastuin tuohon katossa olevaan pitsikankaaseen<3





 Noihin isovarpaiden kynsien reunoihin on varmaan tullu sukista painaumat kun näyttää tossa kuvassa ihan röpelöisiltä :)


 Eikö mentäis jo ulos?, jos ei niin mä ainakin makaan sit sun näppiksellä :D

  
Tää info kiinnostaa varmaan kaikkia ihan älyttömästi, mutta kerron silti. Aina kuulee sanottavan, että naiset jotka viettää aikaa paljon keskenään niin heidän kuukautiskiertonsa menee suurinpiirtein yksiin. Tämä pitää paikkansa, koska minulla ja Wilmalla alkoi eilen aamulla juoksut :D alla todistekuva Wilmasta ja farkkupöksyistä :D


Illalla olikin sitten vuorossa kummipojan "musiikkiluokan" kevätkonsertti konservatoriolla ja samaan aikaan oli Jypin kultajuhlat joten parkkipaikan saaminen olikin aikalailla mission impossible, joten jätettiin auto suosiolla kauemmaksi ja käveltiin. Mutta ei tyhjällä mahalla, käytiin hampparilla 55:ssa ennen sitä. Paluumatkalla löysinkin oikein hyvän paikan päivän asun kuvaukseen ;)


 Voiko enää olla lutusempi teini  ja soittaakin hyvin (ei oo tullu tätiinsä) :) <3

Täti kuitenkin osaa poseerauksen jalon taidon....
hahhaa...or not..


  
Takki/Rifle, Farkut/Gt, Kengät/Bianco, Toppi(uusi)/Fashion Outlet, Huivi/H&M ja Laukku/Ois.


 Esittelen ostoksia hieman paremmin tässä joku päivä, mulla on nyt pitkät vapaat ja ihanaa vappu ilman sen kummempia suunnitelmia ihan vaan chillailumeiningillä mennään ;)

Hyvää vappua kaikille jos en ennen sitä kirjoittele!

<3 Nassa

2 comments: