Thursday, December 6, 2012

Happy B-Day to Me !!!

Eilen illalla juhlimme mun synttäreitä jotka on siis virallisesti tänään.
 Sain kutsun Itsenäisyyspäivän Vip-Bileisiin Escapeen kahdelle ja ajankohta oli niin mahtava, että tietysti olimme mieheni kanssa mukana menossa. Tilaisuus oli tyylikäs ja kesti 21-23 jonka ajan saimme nauttia hanajuomia ja ruokailla noutopöydästä. 
 Tämän jälkeen baari aukesi myös muille juhlijoille. Vipeille oli rajattu "parvella" oleva Cuba-Bar omaksi tilaksi jonne pääsi rannekkeella. Siellä oli ihanan väljää, muualla baarissa oli aivan tajuttomasti porukkaa ja liikkuminen oli työlästä tanssimisesta puhumattakaan. Tanssiminen jäi tällä kertaa siis väliin, koska mulla ei ollu halua liiskaantua tai saada kyynärpäätä silmään.



Mekko/H&M
Sukkikset/Lindex
Avokkaat/Tamaris


 








 Katsoimme illan esiintyjän Raappanan keikkaa vähän aikaa ja sitten lähdimme kohti taxitolppaa, kunhan ensin taistelimme itsemme ulos baarista. Narikka ja oviaukko oli aivan tukossa ja olimme vähällä puristua hengiltä ihmismassassa. Ja nyt en edes juurikaan liioittele. No tuosta huolimatta, hyvä reissu kuitenkin.

<3 Nassa
  

8 comments:

  1. You look so cute in this dress <3 looks like a great event.

    Best,
    SecretFashionLove

    ReplyDelete
  2. Ihana sinä! Ja heheei mullaki on toi mekko ;)

    -Taru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Taru :) Ai on vai, eipä olla liikuttu samalla asulla missään yhtäaikaa ;)

      Delete
  3. Voi miten upee asu ! ^^ Ja mahtoi olla mukavaa, ihmistungoksesta huolimatta. (En kyllä tajua miksi kaikkien pitää päästä juuri samaan aikaan tiettyyn paikkaan, hihi! :D Tulee ihan lammaslauma-olo.)

    Ja erittäin paljon onnea (hieman myöhästyneesti) ! :)

    Satu
    Indie by heart

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos Satuseni :) Olihan siellä mukavaa kumminkin :)En tajua minäkään, ehkä kun asuu näin pienessä paikassa niin ei oo paljoo paikkoja ;D
      Kiitos myös synttärionnista ;)

      <3

      Delete