Sunday, December 2, 2012

Now I feel it...

Ihana jouluinen fiilis on vallannut mut nyt kokonaan. Olen jo marraskuun puolella kokenut jotain tuntemuksia, mutta tänään se valtasi mut ihan kokonaan ja haluaisin koristella ja laitella joulujuttuja ihan koko ajan. Onneksi mun kaikki koristeet on jo uudessa kodissa joten en ihan koko ajan niitä oo näpräilemässä. 

Tänään olis ollu Paviljongissa joulumarkkinat, mutta päätettiin tehdä jotain erilaista vaihteeksi. Käytiin ensin kolailemassa lunta(uudella lumikolalla, oon ehkä hiukan liian innoissani siitä), laittamassa linnuille ruokaa ja virittelemässä jouluvaloja talolla.





Sitten mentiin käymään Toivolan vanhalla pihalla.
 Aivan mielettömän hieno paikka, jos vain mahdollista niin käykää ihmeessä tuolla. Olis jääty kahville, mutta porukkaa oli niin paljon, ettei mahtunut. Tää oli joulupihan avausviikonloppu joten mennään sit myöhemmin vielä uudelleen käymään ja kahvittelemaan kun ei ole niin ruuhkaa. Tuolta kannattaa hakee sitä joulutunnelmaa jos se on jollain vielä kadoksissa.








Lopuksi käytiin vielä kattoon Sokoksen joulu-ikkunaa.



Nyt näiden kimppuun!!!


Parin viikon päästä lähdetään Tallinnaan hakemaan lisää joulufiilistä :) Ihanaa joulun odotusta kaikille!!!
<3 Nassa


4 comments:

  1. Great pictures. Best Wishes from Germany :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :) Do you already have snow in Germany? We have -20 degrees and about 20cm snow, I love it<3

      Delete
  2. Woow so beautiful pictures! I love the winter time so much.... to bake cookies or visit the christmas market:) So romantic! The third and the eigth picture are my favourits!!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    ReplyDelete
  3. Thanks :) I love Christmas markets too,there is always so much stuff what I want to buy :)I also love that christmas atmosphere <3

    I will visit on your blog :)

    ReplyDelete