Sunday, February 3, 2013

Walk-in closet Vol. 2

Nyt alkaa olla aika lähellä valmista tää meidän pukeutumishuone- projekti. Eilen käytiin tuttavan luona kylässä josta saatiin kolme valkoista hyllyä ja saatiin ne heti eilen laitettua paikoilleen. Iltani kuluksi viikkailin vaatteetkin niihin heti paikoilleen. Uskomatonta, mutta totta... hyllyihin jäi vielä jopa tilaa... tarkoittaako tämä siis sitä, että mun olis ostettava lisää vaatteita??? :D







Oli miten oli, mun täytyy hankkia ainakin vielä se uusi verho ton äidin auringon polttaman tilalle ja oveen kokovartalopeili, kattoon pieni kristallikruunu ja pari pientä naulakkoa koruille ja laukuille... loputonta oravanpyörää tämä sisustaminen :)

<3 Nassa 

2 comments:

  1. Oi miten ihanalta näyttää! ^^ Tämä olisi kyllä itsellekin suuri unelma, ja vieläpä niin että ois tilaa tehdä omia pikku asetelmia asusteilla..

    Satu
    Indie by heart

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kauan mäkin olen tästä haaveillut ja nyt vihdoin voin siitä nauttia. Olisi todellakin ihanaa jos olisi enemmän tilaa esim. pienelle divaanille ja olen aina halunnut sellaisen torson jonka päälle voisi vaihdella asuja. Mahdollisuuksiahan tossa on... myöhemmin voisi vaikka puhkaista seinän makkariin ja näin sais ison tilan johon voisi toteuttaa nuokin haaveet. Mutta eipä kaikkea kerralla niin on jotain mistä haaveilla :) Ja tämä riittää vallan mainiosti näinkin kun tuossa kuitenkin mahtuu touhuamaan ihan kivasti ;)

      <3 Nassa

      Delete