Monday, April 1, 2013

Pääsiäisherkkuja

Pääsiäinen on sujunut leppoisasti ja huomenna taas paluu arkeen. Ajatukset on jo aika vahvasti tulevassa lomassa, mutta kyllä tän huhtikuun jaksaa kun alkaa kevät vihdoin voittaa täällä suomessakin.

Lauantaina oltiin katsomassa pääsiäiskokkoa Saukkolassa ja siellä oli järkätty kaikenlaista ohjelmaa, kokko, laskuvarjohyppääjiä, lentokoneita, arpajaiset ym..
Voitin kahdella arvalla arpajaisissa, mulla on kyllä aina hyvä tuuri noissa jutuissa, ei tosin tullut päävoittoa joka oli moottorisaha vaan kaikkea muuta sälää ;) Tosi hauska tollanen pienen kylän tapahtuma ja siellä oli myös paljon tuttuja ja sukulaisia.







Kun tultiin kokolta illalla kotiin niin laitettiin lohi uuniin ja syötiin se ihan sellaisenaan ilman lisukkeita, paitsi tietysti pullo valkkaria ;)



Sunnuntaina käytiin ystävien luona kylässä ja räpsin heidän lepäilevästä kissastaan kuvia ;)



Tänään tein blinejä jotka ovat suuri herkkuni, niitä vaan ei tule tehtyä itse koskaan joten nyt kun oli aikaa niin pyhitin aikaa kunnolla niiden tekoon. Äitini tekee aina talvella niitä ja ne on superhyviä, mutta täytyy sen verran kehua, että omat oli herkkua myös.
"Täytteiksi" valmistin savulohi- ja katkarapu-ranskankermatahnat ja mätiä ja yksi täyte oli täytetyistä kananmunista jäänyt täyte. 






Nam, nam, nam, sen verran mun täytyy ensi kerraksi hifistellä, että hankin kunnon valurautaisen blinipannun. Kyllä toi paistaminen onnistui tavis lettupannullakin, mutta ehkä vielä paremmin sitten tolla blinipannulla.


Onko siellä muita blini- faneja? ;)

<3 Nassa

No comments:

Post a Comment