Monday, April 4, 2011

Fairly Nuts

Sateiset tuplavapaat on tässä meneillään ja olen yrittänyt tehdä myös jotain hyödyllistä kotona, kun ei oikein ole hinkua lähteä tuonne kylille pyöriin tällä kelillä, muuta kun ulkoiluvaatteissa :)
Aloitin eilen jo pyyhkimällä pölyjä ja tarkoitus olisi jatkaa siitä vielä tänään, oli tarpeeks kamalaa sillon kun aurinko paisteli viimeksi ja kaikki pölyt paljastui...asialle on siis tehtävä jotain, ...tanan kevätaurinko :D

Eilen illalla katsottiin Red-leffa, joka oli ihan jees, empä ollut nähnyt Helen Mirreniä tuollaisessa roolissa aiemmin, piristävää. Ei mikään naurunpyrähdyksiä aikaansaava komedia, mutta kyllä multa muutama hymähdys irtosi. Taattua toimintaa kyllä löytyy ja onhan tuo Bruce vaan edelleen aika namu, sanotte mitä sanotte;)

Jos ette ole muuten maistaneet Ben&Jerry´s:in Fairly Nuts jätskiä, niin menkää hetipaikalla ja ostakaa sitä! Siis jos pidätte pähkinöistä, se on parasta!


Tänään tein ruoaksi pastaa ja kinkku-siitakesieni-aurajuustokastiketta ja oli muuten hyvää vaikka itse sanonkin. Kannattaa kokeilla kun on noita valmiiksi maustettuja ruokakermojakin, mun mielestä ne on kaikki hyviä, mut nyt piti kokeilla tuota uusinta myös.

Odoteltiin Wilman kanssa ruoan valmistumista, siinä samalla päivän asu.

Kaikkien kuraisten koirien sankari ;D

Ruoan jälkeen käytiin lenkillä ja eilisestä viisastuneena laitoin Wilmalle kurapuvun päälle. Olisittepa nähneet sen eilisen lenkin jälkeen kun selässä asti oli rapaa, thank god se on lyhytkarvainen. Pesureissuhan siitä sitten eilen tuli.



Laskin muuten äsken mun kaikki kengät mitä en oo ikinä aiemmin uskaltanut tehdä ja se on kuitenkin kiinnostanut mua. Joten daddadadaaa..... niitä on yhteensä VAIN 64 paria, olen yllättynyt, koska luulin niitä olevan ihan kauheesti enemmän, en tosin yli sataa paria, mutta kuitenkin...(En siis ole laskenut mukaan ollenkaan lenkkareita, kumppareita ja muita ulkoilukenkiä) joten Terhi mä huijasin sua tossa määrässä ;) ja nyt mä haastan sut laskeman omasi! Nyt voin siis ostaa ihan hyvillä mielin niitä lisää!!!! Tässä kahdet kaunokaiset jotka odottavat jo kuumeisesti pääsyä kaduille tapaamaan muita kauniita kenkiä.

Mutta nyt mä uhmaan itseäni ja painovoimaa ja lähden Uimahalliin täydellä vatsalla, toivottavasti en uppoa. Sen jälkeen olis tarkoitus jatkaa mahdollisesti siivoustouhujani, katsotaan miten käy... voittaako löhöily taas kerran?
Ps. Perjantaihin ei oo enää kun 3 päivää jälkellä,iiiiks!

<<<<<<<<<<<<<<<3 Nassa

4 comments:

  1. Onhan se Bruce edelleen hot, Redissä myös, vaikka ikää on karttunut. Karisma kun ei katoa iän myötä, pikemminkin lisääntyy. Me käytiin katsomassa Red leffassa. Viihdyttävä, puhdasoppinen, pilke silmäkulmassa tehty, vähän sellainen vanha kunnon toimintaelokuva ilman kummempaa sanomaa niin, että sen unohtaa oikeestaan saman tien. Bruce oli aika tiukka mm. alkupuolen kohtauksessa ,jossa se laulattaa reikärautaa yksin New Orleansin keskustassa. Mun suosikki hahmoista ja näyttelijöistä Redissä on kuitenkin John Malkovich. Sen rooli kirvoitti useat naurut. Helen Mirrenkin onnistui toimintaleidinä.

    Jos Bruce on hot, niin samoin on nuo punaiset korkkikset! Voisin ostaa itsellenikin samantien. Todella kauniit ja elegantit. ;)

    Hmm, enpä oo vielä maistanut Fairly Nutsia. Muita Ben & Jerry's -makuja kylläkin, ja pitänyt niistä kaikista paitsi siitä banaanijutskasta. Ben & Jerry's -jätskeissä parasta on, että niissä oikeasti maistuu ne raaka-aineet, mausteita on kunnolla ja jätski kermajätskiä eikä mitään kasvirasvahöttöä.

    ReplyDelete
  2. hahaa! eikös oo kuitenkin ihan lohdullista että niitä oli kuitenkin vähemmän kuin luulit, ja kuten jo totesit, nyt voitkin ostaa hyvillä mielin lisää! :D

    ...ja heti kun tulee sopiva kolo ylimääräistä aikaa niin vastaan haasteeseen... ;)

    ReplyDelete
  3. Ansku: Niinhän se menee et Miehet vaan paranee vanhetessaan ja me naiset rupsahdetaan, not fair!!
    Sori punaiset paholaiset ei oo myynnissä ;D

    Terhi: Lohdullistapa hyvinkin, onhan niitä taas tulossa töistä muutamat uudet työkenkien lisäksi ;) Mielenkiinnolla odotan vastausta haasteeseeni!

    ReplyDelete
  4. Noh noh - me naiset vain vanhenemme eri tavalla. Jos Bruce on hot, ei Helen Mirrenkään kehnossa kunnossa ole. Mä välillä ihan odotan ekoja tyylikkäitä ryppyjä silmäkulmiin. Pidät mua ehkä kahjona, mut musta on ihan kivaa vanheta. :)

    ReplyDelete