Thursday, April 21, 2011

Styled by Lindex

Kävin Tiistaina tarkistamassa Lindexillä "styled by Rachel Zoe"- malliston, mutten kuitenkaan löytänyt mitään itselleni mieleistä siitä, kuinka ollakkaan päätin huvin vuoksi kurkata lähtiessäni -70% rekin ja katsokaas mitä löysin, Ihanan kukkapaidan(alennettu hinta enää vain 7,50 e)!!!

 Housut ostin myös Lindexiltä viime viikolla kevättä ja kesää ajatellen, ihanan pehmeät, mutta kuitenkin ryhdikkäät(34,95e).
 Yhdistin kokonaisuuteen vielä viime vuonna ostamani keinonahkatakin, tämä myöskin Lindexiltä.





Tässä hieman yksityiskohtia housuista.
Ihanaa, että löysin tuon paidan, koska olinkin miettinyt minkä yläosan laitan päälleni housujen ja takin kanssa vappuna. Nyt siis vappuasuni on valmis, vielä kun kelit osuisivat kohdalleen.
Kengiksi ajattelin valita luottonilkkurini Vagabond Rosiet ja tietty korut ja huivi pitää vielä miettiä, mutta enää siis pientä viilausta vaille valmista! Joten
Helsinki here I come!
Nyt enää simat tulille niin saamme vappujuomaa mukaan ;)

Nassa

2 comments:

  1. Moi!

    Kivalta näyttää! Myös mun asu on todennäköisesti ainakin osin by Lindex vappuna. Juuri säätiedotuksessa ennustellaan, että vapuksi sää epävakaistuu. Harmillista, mutta suunnitellaan siltä varalta suunnitelma B.

    Mahtavaa, että tuotte simaa! :)

    terkuin,
    Ansku

    ReplyDelete
  2. Joo katsoin kans säätä, mutta siitä viis kun seura on mitä parhainta ;)Sima on jo lähes valmista, vielä koemaistoa vailla.
    Nähdään perjantaina!

    ReplyDelete