Sunday, June 24, 2012

Barcelona, Day 2

Juhannuksesta selvitty, pienistä ruhjeista huolimatta...(palaamme siihen myöhemmin), mutta palataanpa nyt hetkeksi taas takaisin Barcelonan lämpöön ja matkan kakkos päivään. Pahoitteluni, kuvia on taas aikamoinen satsi. I can´t help myself ;)

 Lähdettiin heti aamusta Montjuic- kukkulalle jossa meillä riittikin lähes koko päiväksi nähtävää. Päivä kuljettiin taas täysin jalkaisin(lukuunottamatta järjetöntä määrää liukuportaita). Tuo ensimmäisten kuvien paikka oli se sama jossa edellisenä iltana käytiin katselemassa suihkulähde- show:ta.




 Käytiin myös kukkulalla sijaitsevassa Kasvitieteellisessä puutarhassa joka oli... noh... sanoisinko hieman karu kuten alemmasta kuvasta voi todeta. Pääosin paikka näytti tuolta. Onneksi liput maksoivat vain 3,5 euroa/per naama.


 Ainoa hieno juttu tuolla oli tuo Bonsai- osasto.


 Käytiin myös vuoden 1992 Olympiastadionilla

  
Nähtiin myös omituinen pastelli-pulu :)



 Tuota sinistä puuta meillekkin tänne Suomeen, kiitos :)






 Enpä oo aiemmin nähnyt ulkona noin paljon liukuportaita kun Barcelonassa oli :)


 Kukkulalla kiertelyn jälkeen olikin jo nälkä ja otettiin lähistöllä sijaitsevasta Happy-ravintolasta tollanen kolmen ruokalajin setti.





 Ruoan jälkeen käytiin hotellilla lepäilemässä, kunnes jatkettiin taas matkaa... päätettiin lähteä katsomaan mm. Sagrada Familiaa, siinä sivussa paljoon paaljon muutakin.



 Ostettiin kirsikoita ja istuskeltiin tossa puistossa niitä syöden







  
Nälkähän siinä kävellessä taas tuli ja päätettiin mennä La Ramblalle tapaksille ja sangrialle.



 Sangria oli sitten tosiaan litra/per naama, ton tytön ilme tuolla takana kertoo kaiken ;) Aika kauanhan siinä meni kun tota kiskoi, mutta voin kertoo, et vähän jouduin jättään ja huppeliinhan siinä tuli. Onneksi oli kuuma ja aikaa niin kyllähän tossa istuskeli mielellään ja katseli ihmisiä.




 Kotimatkalla eksyttiin vahingossa huorakadulle jossa oli aika suoraa toimintaa ja tulihan siinä matkalla myös aivan jäätävä pissahätä, mutta siitä huolimatta käytiin vielä lähäristä hakeen jäätelöt, ilta oli niin ihana <3



 pienet tuuletukset onnistuneelle päivälle ja sit nukkuun... ;)

<3 Nassa

2 comments:

  1. pien sangriakannu!! :D miksei täältäki saa tommosia per naama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin kertoo, että esim. sinun tahdilla tuota olis juotu vielä seuraavanakin päivänä... ;D

      Delete