Sunday, June 3, 2012

Viikonloppu yhtä juhlaa...

Perjantaina se sitten alkoi, nimittäin viikonlopun juhlaputki. 
Oltiin sovittu tyttöjen kanssa, että nähdään kaupungilla 19.00. Juhlittiin Meerin läksiäisiä ruoan, juoman ja hyvän seuran voimin. 
Aloitettiin Memphisistä Terhin ja Meerin kanssa ja myöhemmin myös Taru liittyi hilpeään seuraamme.





 Mulla oli vaihteeksi jotain muutakin kun pelkkiä Lindexin vaatteita päälläni :) Toppi ja hame/H&M, Laukku/Spirit Store, Takki ja huivi/Lindex, Kaulakoru/Bianco ja Korvikset/Pieces
 



  
"Sex And The Jyväskylä- City" ;)

  
Uusi baari Escape avasi perjantaina ja sinnehän oli tietty mentävä ;) Mulla ja Tarulla kävikin hyvä mäihä jonossa kun 2 typyä antoi meille vapaalippunsa koska eivät olisi ehtineet käyttää niitä kun lippu umpeutui klo 23 ja tossa vaiheessa aikaa oli enää 5 minuuttia ja nää typyt olivat jonon perällä. Erittäin ystävällistä :) Ottaen huomioon sen, että edellisellä viikolla meillä töissä oli käynyt baarin henkilökuntaa hehkuttamassa paikkaa ja luvanneet tuoda meille vapaalippuja ennen avajaisia, joita ei kuitenkaan koskaan näkynyt. Minusta vähän noloa, kun ei kuitenkaan niitä edes itse ruinattu. No anyways... hauskaa oli ja Terhi ja Meeri tunnollisina työntekijöinä lähtivät jo vähän aiemmin kotiin toisin kun me raggarit Tarun kanssa tanssittiin lähes pilkkuun asti kunnes mun jalat oli taas ihan puhki ja jaksoin just ja just kävellä taksitolpalle asti :) Hyvä reissu siis kumminkin.



Lauantaina oli sitten mun serkun lakkiaiset ja onneksi vasta 14.00 alkaen joten sain nukkua rauhassa pidempään.





 Mekko/Vero Moda, Jakku/Strawberry(New York), Kengät/Bugatti
 

 Tänään sitten päätin onnistuneen urheilusuorituksen jälkeen maistaa jotain uutta herkkua..... 


 ... no "moni kakku päältä kaunis", aika kökköjä olivat, mutta eräästä aasialaisesta kaupasta 2 eurolla ostamani Kookostee oli aivan ihanaa ja söpö purkki kaupanpäälle :)


Huomenna taidankin tehdä kirpparikierroksen ja käydä naapurissa kylässä katselemassa lomakuvia... Ihanaa olla lomalla ;)

<3 Nassa
 

2 comments:

  1. Tommoset juhlaviikonloput maistuu kyllä hyvältä tavallisen arjen jälkeen :-) Tykkään tuosta sun vihreästä hameesta ja oot muutenkin niin upea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, juhlia ei voi koskaan olla liikaa ;) Ton vihreän hameen kanssa kävi reilu vuosi sitten niin, että en ostanut sitä heti kun sen näin H&M:llä ja sit suurinpiirtein itkin kun se jäi saamatta, mutta kuinkas ollakkaan se olikin ilmestynyt alerekkiin vähän myöhemmin ja sillon se oli ihan pakko ostos. Eli lyhyemmin= Tykkään siitä itsekkin kovasti ;) Kiitos paljon, itsekkin olet ihana <3

      Delete