Wednesday, June 6, 2012

Tuesday

Eilen tehtiin kalakukko-reissu Kuopioon mun vanhempien kanssa. Kalakukkojen lisäksi matkan tarkoituksena oli tsekata uusi toukokuussa avattu Ikea.
 Aamulla oli ihana ilma joten istuskelin pihakeinussa odottelmassa kyytiäni ja ehdin kuvata viime viikolla H&M:ltä ostamani ylisöpöt raitaespadrillostennarit, joo mä tiiän... Whaaat??, mä ostin KENGÄT H&M:ltä.... no kerrankos sitä ja eipä noi ollu kun 12,95e ja mitä mä tässä selittelen, söpöt kun mitkä ja piste. :D




Päässä uusi kirpparilta ostettu huivi, Takki/Lindex, Housut/Halonen, Paita ja kengät/H&M, Kaulahuivi/Accessorize

  
Kuopioon päästyämme hengailtiin torilla ja käytiin ostamassa kalakukot ja lörtsyt ja vihanneksia, pyörähdettiin myös kauppahallissa. Tykkään ihan älyttömästi toreista ja kauppahalleista. Harmittaa, että meidän paikallinen kauppahalli pisti pillit pussiin. Jyväskyläläiset ei näköjään osaa arvostaa sellasta??? Tori nyt vielä onneksi on hengissä.



  
Kotimatkalla poikettiin kivassa kahvilassa 9 tien varressa. Oli meillä eväätkin mukana jotka syötiin aiemmin aamulla :)
 


 Ostin torilta muikkukukon, sipuleita ja hunajanauriita. Ovat kuulemma oikeita kevätherkkuja nuo jälkimmäiset, vielä en ole maistanut, mutta näyttävät herkullisilta. Kukko oli taivaallista kuten aina <3 Ikeasta en ostanut kun laastareita, leikkuulautoja ja henkareita(perus). Miten henkarit voi aina olla loppu??? ;D


Loppupäivä menikin luonnon ihmettelemiseen(taas kerran, mutta ihanaa, että mulla on kerrankin ollut kunnolla aikaa siihen) ja kummipojan jalkapallopelin riehakkaaseen kannustukseen.
 






Mukavan leppoisa päivä, tekee välillä ihan hyvää viettää kunnolla aikaa omien vanhempiensa kanssa, kokeilkaapa vaikka :)

<3 Nassa
 

2 comments: