Tuesday, May 3, 2011

Get out of my rowboat!

Perjantaina starttasi mun vappuni, aamulla ensin töihin ja kaikista ennustuksista huolimatta, aurinko paistoi kauniisti ja oli lämmintä, mikä sopi mulle erittäin hyvin. Pitkästä aikaa mulla oli aihetta "päivän asu"- kuvaan, koska menin bussilla töihin (viikonloppureissun vuoksi jolle lähdin suoraan töistä) ja pystyin pukeutumaan muuhunkin kuin ulkoilupukuun ;) Kävin ottamassa kuvan Sokoksen alusvaateosastolla uudessa ihanassa sovituskopissa, ne on oikeesti kauniit, kannattaa käydä kurkkaamassa! Otin myyjien hämäykseksi mukaani hyllystä D&G:n kukalliset rintsikat, jotka piti siis olla ihan vaan rekvisiittaa, mutta yllättäin rakastuin niihin :/. Onneksi en jäänyt sentään sovittamaan niitä koska pian kuvaussessiollani olisikin ollut hintaa mukavat 64,90e :D Kuten kädessäni olevasta kassista saattaa huomata, kävin kuitenkin myös ostoksilla, mutta siihen palataan sitten kokonaan eri postauksessa, pidän teitä jännityksessä...

Perjantai:



...Mutta nyt siis siihen itse asiaan, eli vapun juhlintaan!!!!
Matkalla Helsinkiin ja maisemia auton ikkunasta...



















Perjantain vastaanotto oli erittäin lämmin ja heti korkattiin skumpat vapun alun kunniaksi, sängytkin oli laitettu niin hienosti ja nykyisin aina hotelleissa kaipaamani karkki oli myös laitettu yöpyjälle ;)

Lauantai:


 Ruoanlaittoa ja maistelua






 Sitten kaupugille...


 
 Upea auringonlasku, asu on melkein se mitä suunnittelin, mutta viileydestä johtuen vähän lämpimämpi versio.

Ystäväni Ansku puolisoineen oli siis suunnitellut tyylikkään yllätyksen, drinksut Tornissa , Ateljee baarissa. Kuinkas kävikään, mulla on joku outo juttu, että aina kun joku yrittää yllättää mut jotenkin,niin mä saan sen aina vahingossa selville. Yllätys tai ei, niin olihan mahtava paikka viettää iltaa ja kiva idea! Toi maisemavessa oli ehkä hienoin yleinen vessa jossa oon käyny, sori te jotka jonotitte oven takana mun ottaessa kuvaa ;)








Illan viimeiset juomat Belgessä, toi simpukkatapetti on makee!

Yöpalasta vielä ennen nukkumaan menoa ;) Tummansininen Resteröd:sin toppi wörkkii!!!!
Huomenna mennään Korkeasaareen, Korkeasaareen, koko päiväksi :D

Sunnuntai:

Sunnuntaina aamulla suuntasimme siis Korkeasaareen katsomaan eläimiä, jotka olivatkin ihanan vilkkaita kun keli oli vähän viileämpi. Siinä mielessä todella hyvä ajankohta käydä jos haluaa nähdä niiden tekevän muutakin kuin pelkkää makoilua.



 Vappupäivän sää oli aika vaihteleva, ei onneksi kuitenkaan satanut vettä.




Upeat Riikinkukot

  Lounasta Pukissa

 Ton mä oisin voinu ottaa mukaani kotiin <3




Kun eläimet oli tsekattu, alkoikin kotimatka. Kiitos hurjan kivasta vapusta ystävät, otetaan taas uusiksi! Ihmehousut olisi pelastaneet monesta tilanteesta, mutta ilmankin selvittiin hengissä.

<3Nassa

No comments:

Post a Comment