Wednesday, May 4, 2011

Me, Myself and I - Day

...ja ehkä vähän Wilmankin :) Tänään olen ajatellut lähes pelkästään itseäni koska olen "yksin" kotona muutaman päivän ja olen tehnyt sellaisia juttuja mitä haluan, en kuitenkaan mitään ihmeellistä, ihan perusjuttuja.
Siis vapaapäivä tänään ja ei mitään suunnitelmia, siispä otin pyörän alle ja lähdin huviajelulle. Päätin käydä katsomassa viime viikolla avatun Palokassa sijaitsevan ostoskeskuksen, ei odotuksia ja ihan hyvä niin, sillä eipä siellä juuri mitään ihmeellistä ollutkaan. Positiivinen juttu kuitenkin oli Sinellin askarteluliike koska sitä täällä ei vielä ollutkaan. 
Lopuksi poikkesin vielä päiväsiiderillä(alkoholittomalla) anoppilassa. Siideri oli Herkkumaan Mesimarjasiideriä ja ihan tosi hyvää, en ollu maistanut aiemmin.
Löysin myös jotain pientä reissultani ja tässä kuvia mm. niistä. Ensin kuitenkin viime perjantain ja lauantain ostokset joista lupasin postausta.

 Mustat legginsit ja vihreät shotsit ostin perjantaina ennen töihin menoa Piecesistä, legginseissä on hauska reikäpalmikko sivuilla ja shortsit on muuten vaan ihanat ;)


















Lauantaina ostin Hello Kitty- saippiksia Stockmannilta ja suihkugeelin, kuorinnan ja 2 huulirasvaa Yvesiltä

Päivän asu, muhahaaa :D

Keitto/salaattilounas Caffitellassa tänään

 Jälkkäri jonka sain sinellistä

Haaveilin taas siirtolapuutarhamökistä niiden ohi ajellessani...


Itselleni ostin tänään 2 x Lumenen (yllätys) tarjoushuulipunaa ja sormusaihioita sinellistä, joista teen itse hienoja sormuksia omin pikku kätösin kun sille päälle satun...eli voi vierähtää tovi ;D Noiden hankintaankaan ei menny kun about vuosi!

 Wilmalle ostin tuliaisiksi siankärsiä, kuten kuvasta näkyy ;)


Nyt mä käyn Wilman kanssa vielä heittään lenkin kun siellä alkoi vihdoin aurinkokin paistamaan kunnolla ja sitten käyn tuon kuvassa olevan kasan kimppuun ja Suomi-Tsekki pelikin tulee illalla... joutuu ehkä lonkeron korkkaamaan ja hiomaan muutaman kannustushuudon valmiiksi :D Huomenna on paluu arkeen ja parisuhteen ihmeelliseen maailmaan :) Eipä siinä mitään, kyllä se mulle passaa, vaikka kivoja nää minäminäminä- päivätkin välillä on...

<3Nassa

1 comment:

  1. No nyt mä kommentoin!!! :D Hienot on shortsit prkl! :D terv. tietotekniikan vihaaja

    p.s. Wilma on aina yhtä söpis<3

    ReplyDelete