Friday, May 13, 2011

THIS SUMMER MUST HAVE

Joka kesä tulee jokin pakkomielle jostain asiasta ja kun sen asian löytää, on se hankittava hinnalla millä hyvänsä. Tänä kesänä se jokin on Oranssi, joten ensi hätään mun oli hankittava huulipuna ja kynsilakka herkullisissa oranssin sävyissä. 



Päivän asu: Neuletakki/Lindex, Vero Modan raitatunika/ Nelly, Tamariksen avokkaat/Andiamo, Laukku/Sisters Point, Legginsit/Sokos


Uutta huulipunaa testasin heti keskiviikkona ja I like it a lot! Mavalan uutta lakkaa en ole vielä testannut koska hennesin turkoosi lakka on säilynyt niin hyvin enkä ole raaskinut poistaa sitä vielä. Mitäs tykkäätte uudesta huulipunasta? Kuvissa vilahtaa myös mun uudet kengät :)

Hello Dear readers, How do you like my new lipstick?

<3 Nassa

2 comments:

  1. ihana muikkukojun bööna!<3 Itsellä hankinnan alla on sellanen "lilahtavan" fuksia huulipuna, mutta tähän mennessä oon löytänyt sellasen sävyn minkä kelpuuttaisin ainoastaan makeup storelta, ja ne on tosiaan niitä parinkympin hintasia.. :P Mutta jos en löydä muualta vastaavaa väriä niin ostan sen varmaan joka tapauksessa, koska se on vähän erikoisempi sävy ja varmaan vähän hankalampi löytää. :)

    ReplyDelete
  2. niin kuten sanoin, hinnalla millä hyvänsä ;)

    ReplyDelete