Thursday, May 26, 2011

Poker Face


Tänään on ollut juoksevien asioiden päivä ja tietenkin ne siis pitää hoitaa vapaapäivänä kun töiden jälkeen ei noihin virastoihin ym... enää ehdi. Kävin siis Hammaslääkärillä vuositarkastuksessa ja reikiä ei ollut :) Sen jälkeen kävin otattamassa passikuvat joista tuli ihan yllättävän hyvät ja sitten poliisilaitokselle tekemään uusi passihakemus.Vanha passi on vielä voimassa, mutta pitäisi olla pidempään voimassa siellä mihin oon matkustamassa, niin pelataan nyt varmanpäälle, ettei lomalle tuu ikävää ja yllättävän lyhyttä loppua :) 
Mua aina ahistaa nuo "naama peruslukemilla" kuvat, kun oon tottunut aina virnuilemaan kuvissa :)



 
Päivän asuna toimi tänään vanhat tutut: Housut/Lindex, Kengät/Andiamo, Huivi/Bianco, Paita/Lindex ja Farkkutakki/Rifle,Laukku/Lindex, Kello/Memphis.


 Tässä muuten viimeisin laukku hankintani. Spiritissä on kaikki asusteet -20% joten mun oli viime viikolla PAKKO ostaa tää :)

Tässä muuten eilinen kirppislasti jonka vein Silinteriin, (takana oleva viides kassi ei näy) nyt vaan sitten odotellaan järisyttävien summien kertymistä ;) hah, hinnat on kyllä niin pohjissa kun vaan voi olla, että ei niillä paljon tienata, mutta tälläkertaa tarkoitus oliskin päästä eroon noista!

Vapaapäiväterkuin: Nassa ;)

No comments:

Post a Comment