Wednesday, June 15, 2011

Family Day

Sunnuntaina vietettiin päivää vanhempieni kanssa, mun entisellä kotipaikkakunnallani Muuramessa. Käytiin ensiksi Muuramen Markkinoilla kiertelemässä ja eihän sieltä taaskaan muuta tarttunut mukaan kuin pussillinen ihanan makeita kirsikoita. Tollasissa pienen paikkakunnan markkinoissa on se etu isompiin tapahtumiin, että kaikki on tuttuja keskenään ja ilmapiiri on lämmin. Kaikki jotka on käyneet joissain pikku pitäjien markkinoilla, tietävät luultavasti mitä tarkoitan. Mulle itselle tuo kyseinen tapahtuma on siitä mieleinen, että näen siellä vanhoja koulukavereita edes kerran vuodessa kun muulloin niitä ei missään tule vastaan. Ilma oli helteinen iltapäivään asti kunnes alkoi raju ukkonen ja sade. Avattiin myös grillikausi ja ehdittiin grillata just ennen kun sade alkoi. Syötiin silti ulkona sateelta suojassa, koska on kesä ja grillaukset kuuluu syödä pihalla  :)



 Äiti oli hankkinut "uudet" antiikkinojatuolit ja sohvan ja pitihän ne heti testata.


 Illalla kokeilin uutta Lumenen pinkkiä Sweetie kynsilakkaa, mutta se oli jotenkin liian matta joten vetäisin päälle Depend:in kimallelakan. Lopputulos miellyttää mua enemmän noin. Vasemmalla siis pelkkä Lumenen lakka ja oikealla päälle on vedetty Depend:in lakka.


Nyt on viikko jo puolessa ja enää 2 päivää töitä ennen kesälomaa! Vihdoinkin, odotus voi päättyä ja nauttiminen voi alkaa :D

<3 Nassa

3 comments:

  1. Iloista lomaa sulle ja Terolle! :) Mä lomailen kaksi viikkoa juhannukselta.

    Huomasitko FB:ssa mun viestin Easy Share -ohjelmasta? Sen avulla olis kätevää jakaa Helsingin-kuviasi.

    terkuin,
    Ansku

    ReplyDelete
  2. Kiitos Ansku, olemme molemmat todellakin loman tarpeessa :)! Huomasin kyllä viestisi FB:stä, mutta en ole saanut aikaiseksi perehtyä asiaan... yritän lomallani tehdä jotain asian eteen jos vaan maltat odottaa... viikon päästä reissuun, ilmoittelen jos ehdimme pyörähtää Helsingissä lomalla :)

    ReplyDelete
  3. Ei kiirettä. Sitä ohjelmaa on helppoo ja nopeeta käyttää, sanoo Aki.

    Ilmoittelepa tosiaan, jos tuutte tänne päin, katsotaan sitten tarkemmin. Sitä ennen heittäkääpä kortilla Kreikasta! :)

    ReplyDelete