Sunday, June 5, 2011

Steamy Sausage

Kaksi vuotta sitten lupasin Wilmalle, kävellessämme Lounaispuiston Grillin ohi, että "Jonain päivänä ostan sulle höyrymakkaran tuosta kipskalta". Silloin se ei onnistunut, koska rahat ei olleet mukana ja nykyisin ei enää piikkiin myydä ;) 
TÄNÄÄN se päivä koitti, ja Wilma sai kuin saikin lupaamani höyrymakkaran. Lupauksethan on pidettävä, oli kyseessä sitten ihminen tai koira ;)
Kävimme samalla puistossa picnicillä.


 
 ja kun oma makkara oli syöty, olis pitäny saada mun leipä ;)


 Tunnen tuon katseen niskassani :D




Wilmalla oli herkkupäivä ja ja ilmeestä päätellen oli kivaa :D Nyt se makaa reporankana omassa pedissään, varmaan elää päivän uudelleen unissaan vielä illan aikana ;)
Huomatkaa muuten tän viikonlopun addiktioni tuohon kylmään kahviin, jumaliste jos en huomenaamuna ole kaunis niin teen reklamaation starbucksille ;)
Hyvää alkavaa viikkoa!

<3 Nassa

2 comments:

  1. Mukava, hyväntuulinen kirjoitus! Ilmeisesti koko perheen piknik oli onnistunut, myös Wilman ilmeestä päätellen viimeisessä kuvassa. Höyrymakkaran viimeiset aromit taitavat olla vielä nenällä.

    Paketillinen suklaakeksejä on hyvä valinta hellepäivän evääksi. Joutuu syömään koko paketillisen ennen kuin suklaakuorrutteet ovat mennyttä auringon paahteessa. ;)

    ReplyDelete
  2. Heip Ansku! Oli meillä kylmälaukku, ei tarvinnut syödä kaikkia keksejä kerralla ;) Sunnuntaina ei muuten ollut täällä vielä helteistä(18 astetta), mutta nyt on ;)

    ReplyDelete