Friday, June 24, 2011

Road Trip

Nyt paljastetaan KESÄKUVAVISAN eli tämän jutun oikeat vastaukset ellette kommenttiboxista ole huomanneet niitä.. eli oikeat vastaukset oli Lappeenranta ja Mikkeli ja Ansku oikein arvanneena saa nyt mainetta ja kunniaa, Ole hyvä! :D
Mutta joo, asiaan... saatiin maanantai iltana päähämme, että lähdetäämpä tiistai aamuna ajelemaan itä-suomeen ihan päiväreissulle.
Ekana päädyttiin Lappeenrantaan ja sieltä pois tultaessa ajettiin Taipalsaaren kautta ja poikettiin Mikkeliin. Itse olen käynyt aiemmin molemmissa paikoissa, mutta siitä on jo aika kauan aikaa vierähtänyt.
Lappeenrannassa käytiin katsomassa Suomen suurinta Hiekkalinnaa joka olikin aivan mahtava taideteos ja Linnoitusta, josta oli hienot näkymät.

 Kyllä oli pubia nimellä paiskattu ;)









Mikkelissä käytiin keskustassa kahvilla ja Kenkäverossa, jonka nimellä olikin mielenkiintoinen historia. Jos kiinnostaa niin katsoppa tuolta.
Kenkäveron pappilan puutarha oli tosi kaunis.








Lappeenrannasta piti ostaa tämä hulvaton magneetti, koska mä olisin halunnut kipeästi nähdä saimaannorpan reissulla, mutta sainhan sentään siitä patsaasta kuvan :) Mulla on tapana ostaa aina matkoilta magneetit muistoksi(ei tosin suomen kaupungeista, mutta toi oli pakko ostaa).


Kyllä kotimaan matkailukin on aina mukavaa ja tuolla itärajan tuntumassa tuntui kyllä kuin olisi ollut jossain aivan muualla kuin Suomessa :)
Kai se olis pakko alkaa pakkaamaan, aina tulee kiire...Ihanaa juhannusta kaikille ja olkaahan kiltisti!

<3 Nassa

2 comments:

  1. Hih, kiitos! :)

    Ei näy Old Cockeja ainakaan terassilla, mutta joo, aika monimielinen nimi baarilla. Ei hirveesti houkuttele mennä näin nuorena naisena. :D

    Onpa upeita hiekkaveistoksia - on tullut todella hyvä kakku.

    Meinaatko, että itärajan tuntumassa tuntuu vähän ulkomailta, koska siellä on mm. venäjänkielisiä katu- ja tiekylttejä tiuhaan? Viimeksi kun kävin Lappeenrannassa, kiinnitin siihen todella huomiota. Kotimaan matkailu on aivan aliarvostettua, varsinkin kesällä. Vasta kun kiertelee Suomea pitkin poikin ymmärtää miten iso tämä maa oikeasti on ja miten monenlaista tänne mahtuu.

    ReplyDelete
  2. Joo musta on kesällä kiva kierrellä suomen kaupunkeja ja varsinkin sellaisia joissa ei oo käynyt... noissa olin molemmissa käynyt aiemminkin, mutta siitä on tosi pitkästi aikaa. Lappeenrannan muut turistit oli pääosin venäläisiä siksi tuntui kuin olisi ollut venäjällä, kylttejäpäs en huomannutkaan.

    ReplyDelete