Wednesday, June 29, 2011

Midsummer

Vietettiin taas vaihteeksi Juhannus kaupungissa ja oltiin suunniteltu, että mennään pyörillä Noukanniemeen katsomaan kokkoa klo: 21.00, no kasin jälkeen satoi niin paljon, että päätettiin mennä kuitenkin autolla. Sade loppui ja aurinko alkoi paistella ihanasti kun päästiin perille. Noukanniemen kokon jälkeen mentiin vielä katsomaan kaupungin satamasta Ainolan kokkoa joka sytytettiin vähän ennen 22:ta. Käytiin sitä ennen kuumalla kaakaolla Ravintolalaiva Gaialla.

Koska on juhannus, aamupalaksi oli lettuja ;)









Kokko näkyvissä :D

Minä nautiskelen vielä muutaman päivän Kreikan lämmöstä ja sitten toistaiseksi viimeisen lomaviikon kimppuun Suomessa ja ehkä jossain muuallakin jos sille päälle satutaan ;) Kuka tietää, elämä ilman suunnitelmia on totta vie ihanaa <3 

<3 Nassa

2 comments:

  1. meidänkin juhannus oli mahtava kun ei vielä matkallakaan oltu päätetty mitään tiettyä päämäärää! ihanaa vaihtelua normaalille suunnittelulle! =)

    ReplyDelete
  2. Toi on just parasta,ettei tiedä edes matkalla minne päätyy, sit voi tehdä ihan mitä tahansa haluaa tai eteen tulee :) Mukavaa, et teidänkin juhannus sujui hyvin.

    ReplyDelete