Saturday, March 12, 2011

Business & Pleasure

Mehuttelin sunnuntaina jo alustavasti tulevasta mukavasta viikosta johon sisältyi siis mm. työmatka Helsinkiin kahdeksi päiväksi. Tunnetusti se pitää sisällään myös shoppailua, raskas työ vaatii raskaat huvit ;) Tässä keskiviikon työasua ja muita otoksia illalta.



Vähän himotti pomppia tossa toisessa sängyssä, kun sille ei ollu muuta käyttöä ;) Päätin kuitenkin säästää siivojaa ja hillitsin itseni :)

Shoppailusaalis koostui pääasiassa Assoista ja töistä saaduista Vagabondin sälästä



 Itsekseen hotellissa yöpyminen on ihan luksusta, voi syödä sängyssä roskaruokaa ja käydä kuumassa kylvyssä, se rauha ja hiljaisuus ;) Vaikka olinkin pääasiassa töissä, iltoja tosiaan kannattaa odottaa.
Torstain kuulumiset laitan seuraavaksi kunhan ehdin....
<3 Nassa

2 comments:

  1. Soittelepa, kun piipahdat seuraavan kerran työmatkalla täällä - mennään kahville! :)

    ReplyDelete
  2. Käväisi kyllä mielessä,mutta ajattelin, että on vähän liian lyhyellä varoitusajalla kun soitan sulle, et "tuutko nyt heti keskustaan" :). Etukäteen kun en päivän aikataulua tiedä koskaan, se niin riippuu yhteistyökumppaneista. Yritän ensi kerralla infota ajoissa, mulla on 2 kertaa vuodessa vaan noita yöksi jäänti reissuja ja sit niitä päiväreissuja useemmin,mut niissä ei ehdi mitään muuta kun työtä.

    ReplyDelete