Sunday, March 20, 2011

Enchanted

Heippa hei!

Tässä parit kuvat lauantain asusta, punainen oli maustamassa muuten harmaata look:ia :)


Perinteeksi muodostunut lauantaipizza piti sisällään tälläkertaa kanaa, aurajuustoa, ananasta, vihreitä oliiveja ja päällä villirucolaa.


 Ostin lauantaina maailman pehmeimmän tuubihuivin <3 14,95e (-10%) Mick´s

H&M:ltä ostin kultaisen vyön 7,95e
 
Kun ostin huivin, sain maaliskuun Trendi-lehden kaupanpäälle, ihan kiva niin mulla on viikonloppuluettavaa.

Ostin Anttilasta muuten perjantaina Happoradion uusimman Puolimieli Cd:n 9,95e(-15%) ja 2007 vuonna valmistuneen "Lumottu"- leffan joka katsottiin samana iltana 5,95e(-15%).

VINKKI: Jos haluat tulla hyvälle tuulelle niin katso ehdottomasti tuo leffa, koska mä ainakin hymyilin ihan koko leffan ajan :) Todellakin vastinetta rahoille jotka siihen sijoitin :D. Joskus sitä vaan kaipaa tollasta hyväntuulista ja hömppää romanttista leffaa ja tuo toimi siinä mielessä ihan loistavasti! Ja oli kohtia joissa sai nauraa vedet silmissä, tää riippuu tietenkin jokaisen yksilöllisestä huumorintajusta joten en lupaa että se naurattaa kaikkia.

Lisäilin muuten mun vanhoihin teksteihin tunnisteita jälkkäteen.

Tämä tässä tälläerää, palaillaan taas pian! Mulla on muutama postausaihe takataskussa kehitteillä joten koittakaa malttaa odottaa, hahaa ;)
<3 Nassa

2 comments:

  1. sydän itkee verta kun tekis niin mieli tota pizzaa... On varmaan kyllä itekkin pakko tehä tänään! :D ilman auraa tosin!

    ReplyDelete
  2. Alotat kato noitten juustojen kanssa sillee varovasti,pieniä määriä kerralla... vähän sitä auraa sinne pizzaan muiden aineiden sekaan, et edes huomaa sitä, tuo vaan mukavasti suolaisuutta;) En mäkään sun ikäisenä voinu kuvitellakkaan syöväni homejuustoja :D Ja kuinkas kävikään, nyt en voisi elää ilman juustoja.

    ReplyDelete