Sunday, March 13, 2011

Puma Sample Sale

Torstaina piipahdin töiden jälkeen Puman Sample Salessa joka sattui olemaan yhtäaikaa mun reissun kanssa, lucky me ;)

Ostin itselleni harmaan pussimaisen collarin 20e ja keltavihreän jumppatopin 10e. Lisäksi mukaan sai ottaa ilmaiseksi vitamiinivettä. Otin 2 omenanmakuista pulloa, enempää en jaksanut kantaa junalla kun olin liikenteessä.

Torstaina ei tarvinnut enää shoppailla kaupungilla joten pääsin lähtemään kotiin melko aikaisin. Kotona oli  ennen ilta kymmentä. Muuta ei silti tarvinnut kuin kaatua sänkyyn, väsymys oli kohtalainen.

Perjantaina sitten paluu normi töihin :) Tässä tulee asukuvaa :)

Bleiseri/ Lindex, farkut/ Lindex, musta toppi/Spirit Store, laventeli röyhelötoppi/ Objeckt, kengät/Andiamo.

Perjantai saatiin pakettiin ja viikonloppu sai alkaa, vapaa sellainen!! Päätin, että vietän sen rentoutuen ja nukkumalla pitkään.

Lauantaina käytiin kaupungilla pyörimässä ja "kahvittelemassa".

Ostin Lumenen Wild Rose- huulikiillon ja Lumenen päivävoiteen. Oon tosi laiska rasvaamaan, mutta nyt ajattelin yrittää tehdä parannusta.
Toi huulikiilto oli tosi hyvän sävyinen, sellanen marjainen. Oon huomannut, että ostan aika usein Lumenen tuotteita, voi johtua pitkälti siitä, että ne on melko edullisia ja oon ollut tyytyväinen niihin ja ainiin ne on Suomalaisia tuotteita:)


Ostin myös Lorealin kuorintavoiteen jossa on mukana "voiteenhierontalätkä", saas nähdä millanen tää on. Oon kokeillu vaikka mitä merkkiä ja en vielä oo löytäny suosikkiani. Onko kellään suositella jotain hyvää merkkiä?
 


Kesää odottavana oli pakko ostaa myös 2 liitutaulutikkua, esim. yrteille. 1,45e/kpl Plantagen, jeee kohta voi jo sisustaa parvekkeen ;)

Tänään on reippailupäivä, lenkkiä ja zumbaa tiedossa ja varmaan jotain niinkin tylsää kuin siivousta, sen parvekkeen voisi ainakin putsata odottamaan kesää. Mutta sitä ennen aion nauttia tästä upeasta auringonpaisteesta.
Hyvää alkavaa viikkoa!!

<3 Nassa

2 comments:

  1. Aivan näköisesi tämä blogi - hauska katsella ja lukea! :)

    Oletko kokeillut näitä kuorintoja: Lumenen Arctic Touch Hellävarainen kuorintavoide ja Artic Touch Kirkastava mineraalikuorinta? Itselläni nyt käytössä Kirkastava pitkän tauon jälkeen. On tosi raikas ja kuorivat rakeet sopivan pieniä ja pehmeitä niin etteivät tunnu raapivan ihoa. Hellävaraista kuorintavoidetta kokeilen joskus muutama vuosi sitten. Sekin oli hyvä, mutta mun sekaiholle ehkä hieman liian tehoton.

    http://www.lumene.fi/default.asp?docId=32232&productCategoryId=32190

    Tässä kolmas toimivaksi toteamani peruskuorinta Yves Rocherilta:

    http://www.yves-rocher.fi/control/pehmea-kuorinta-aine/?cmSrc=Category

    Terkuin,
    Ansku ;)

    ReplyDelete
  2. Kiitos ja kiva kun olet käynyt lukemassa ja kommentoimassakin :D
    Täytyypä kokeilla jotain noista vaihtoehdoista seuraavaksi kun olen tuon nykyisen käyttänyt. Kiitos vinkeistä.
    Kosmetiikkatuotteet on aina jotenkin hankalia juttuja, täydellisen shampoon etsiminenkin kesti niin kauan, että meinasi tukka lähteä ;D.

    ReplyDelete