Tuesday, March 29, 2011

An Apple A Day

Vapaapäivän viettoa on pitänyt tämä tiistai sisällään, tosin aika kiireisellä aikataululla.
Aamulla oli siis kauan odotettu kampaaja ja uuden tukan hurmos :). Iltapäivällä kävin kaupungilla kauppoja kiertelemässä ja sen jälkeen pyörähdin kummipojan nimppareilla. Ilma on ollut aika mahtava taas kerran, aamulenkillä oli vaan aika kova pakkanen, mutta puolenpäivän aikaan tippuikin jo vesi räystäistä. Iltalenkki vierähti sopivassa pikkupakkasessa. Mutta nyt siis itse asiaan, eli kuvia päivästä tulee tässä.

 Tässä siis uusi tukka suoristettuna, alle on laitettu tummempi väri ja päällä paljon vaaleita raitoja sekä vanhan värin värisiä raitoja.

Kun tulin kotiin postissa oli tullut odottamani paketti  ;)
(jouduin ehkä vähän lavastamaan tilannetta kuvaa varten, postimies oli kyllä tiputtanut paketin lattialle asti).


Paketti sisälsi punaisen omena sormuksen jonka bongasin uusimmasta Ellestä ja jota ei tietenkään saanut mistään täältä kun ei ole Accessorize-liikettä. Onneksi Ystäväni asuu Helsingissä joten värväsin hänet ostamaan sormuksen mulle ja lähettämään postissa. Suuri Kiitos siis Anskulle!! On se vaan niin väärin, että kaikki mitä lehdissä mainostetaan on saatavilla vain etelä-suomesta, no ompahan syy lähteä sinne ostoksille :) 
Ostin Kicks:istä myös pari kynsilakkaa, molemmat haluamani sävyt löytyi kerralla, mahtavaa! Depend vihreä lakka 3 euroa ja Mavala kullanvärinen 4,70 euroa. Vihreätä lakkaa testasinkin heti ;)

Mä en tiedä mikä juttu mulla on näihin omenoihin, ne vaan on mun juttu :) Mut nyt mun omena- korukokoelma on lähes täydellinen ;)
Sormus/Accessorize 7,90, kaulakoru/H&M, rintakoru/Accessorize. (Molemmat jälkimmäiset vanhempia).

Korvikset multa vielä puuttuu ja olinkin ajatellut jotain tän kaltaisia puolikkaita omenoita ehkä... kokonaisetkin hyväksyn jos kivat osuu kohdalle.
Että oleppa Ansku valppaana jos mieleiset jostain löydän, niin saat taas toimeksiannon ;D

Ostin kaupunkireissullani pari uutta ihanaa mekkoa:
Mekko nro 1
 
Vero Modan Very- olkaimeton mekko, mukana on myös irrotettavat olkaimet. Kuvat on taas vähän mitä on, mutta en ehtinyt kuvaamaan niitä päällä. Toi takana oleva kullanvärinen vetskari on aika makee. Ostin tän -50% alennuksella, hinnaksi jäi 32,50 e. Oon kuolannut tota mekkoa siitä asti kun se tuli myyntiin ja nyt sen sain vieläpä kohtuu hinnalla.

Mekko nro 2

Mustavalkoinen Vero Modan mekko 20,97 e (norm. 34,95e) -40% alennuksella. Ei muuta sanottavaa, kuin I-H-A-N-A ! Molemmat mekot Mic´s:istä.
Huomenna taas työpäivä edessä, hyvää loppuviikkoa kaikille, Have a nice week you all! 

Nassa

3 comments:

  1. ihana on toi omppusormus!!! ja toi vika mekko, oon kuolannu sitä samaa, ja sovittanutkin, mutta ei sopinu mulle.. :(

    ReplyDelete
  2. Olepa hyvä! Helppo tapa nauttia päivittäinen omena. Kiva että koko oli sopiva, ja kulkee posti vastakin, jos haluat tehdä tilauksia. :) En tiennytkään viehtymyksestäsi omppukoruihin - uusin sormus sopii noihin muihin täydellisesti. Laitanpa korvan taa esimerkiksi lahjoja varten...

    Pirtsakka uusi tukka! Malli tuo kasvosi kauniisti esille.

    Mavalalla on kauniita lakkasävyjä, sekä helmiäisissä että mattasävyissä. Upea tuo kulta esimerkiksi. Mulla on tällä hetkellä meikkipussissa sävyt 86 Olbia, sopivasti helmiäinen norsunluun värinen, ja 6 Osaka, hento helmiäinen vaaleanpunainen. Mavalan lakat kestää kynsissä paremmin kuin monet muut ja monet sävyt on just mun mieleen. Lisäks on hyvä idea nimetä sävyjä maailman kaupunkien mukaan, se herättää mielikuvia. Joskus näin Helsinki-nimisenkin sävyn... se taisi olla joku harmahtava. :D

    ReplyDelete
  3. Terhi: Omppu on kylä söpö :) niin ja sun täytyy käydä sovittaan se musta mekko jota sulle ehdotin, ehkä se sopii paremmin? :)

    Ansku: Kiva tietää että toimitus pelaa:) Kiitos, olen itsekkin tosi tyytyväinen uusiin hiuksiini.
    Ompa yllättävää, että Helsinki-lakka oli harmaa? Nimen keksiä on käynyt Helsingissä varmaan marraskuussa :D mutta sun täytynee nyt hankkia se, minkähän värinen olisi Jyväskylä-lakka? Sininen? :)

    ReplyDelete