Monday, January 23, 2012

Herkuttelua


 Viikko sitten vieteltiin vapaata viikonloppuna ja se tietää aina sitä, että on aikaa hengailla enemmän keittiössä kun normaalisti. Tässä tälläinen pienimuotoinen viikonlopun ruokapäiväkirja:

Perjantaina töiden ja Uinnin jälkeen tehtiin Vuohenjuustosalaattia ja sen kanssa patonkia(kuva yllä).


Lauantaina pyörittiin kaupungilla päivällä ja käytiin pari kertaa teellä/kahvilla ja silloin otin lounaaksi täytetyn croisantin ja toisella kertaa mozzarellaleivän, niistä ei ole kuvaa koska kamera oli kotona. Ostin kuitenkin paikallisesta konditoriakahvilasta aivan ihanat kermaunelmahöttöset jotka nautiskeltiin päivälenkin jälkeen eli ihan oikeaan"kahvitteluaikaan". ;D(kuva yllä).

Illalla tehtiin Jauheliha-pepperoni-punasipuli-paprika-aura-rucola Pizza joka näytti tältä:
 

Sunnuntaina tehtiin Crepeksiä eli jauheliha/paprika ja kana/sipulitäytteisiä lettuja(kuva alla) ja vihreetä salaattia.
Kiitos ton letun paistelun meidän keittiö haisi eiliseen asti ihan rasvalle, kunnes paistoin aamupalaksi kananmunia ja nyt sielä haisee sitten erilaiselle rasvalle. Meillä on siis liesituuletin joka on merkkiä "Syvältä". Oikeesti sen merkki on Turbo(ainakin valmistajalla on ollu huumorintajua, mun huumorintaju loppuu siinä vaiheessa kun haisen vaatteita ja hiuksia myöten rasvalle). No onneksi tavalliset paistelut ei jää käryään pidemmäksi aikaa.
Kesällä kaikki on huomattavasti helpompaa kun voi pitää parvekkeen ovee auki, nyt vähän käy vit...viluttaan :D.  


Sitten on pakko esitellä vielä namiuutuus lakujen ystäville, nimittäin Pandan Mustikkalakut, tykkään niistä tavallisista naturallakuistakin, mutta jos jossain on mustikkaa niin sen täytyy olla hyvää ja noi ON ja pakkohan on kannattaa myös paikallista yritystä :D!


Ja loppuun vielä yksi uusi hankinta tolta samaiselta viikonlopulta. Olin ostamassa lakkaa matkakoossa kun samassa laarissa oli kohtalaisen edullisesti hiuspuuteritörppö, aattelin et pitäisköhän kokeilla mitä myrkkyä se on ja ei oo paha hinta kun eihän se kuitenkaan toimi(perus), kun noihan on ihan huuhaata ;) Mutta, täytyy sanoo, että olen elänyt totaalisessa pimennossa ja puutteessa, koska löysin ton aineen vasta nyt(enhän voi olla ainoo myöhäisherännyt???enhän???) Kaverit ei oo tarkotuksella kertonut, että niille jäis enemmän :D

Mutta, siis testasin sitä suihkupäivänä, eli kun tukka oli jo vähän rasvainen ja OIKEESTI se toimii, ekalla suihkaisulla tukka oli ihan, että "Puff", eli toisin sanoen mä en ehkä pese tukkaani enää koskaan :D ja hinta oli tosiaan 4,95e sokokselta, ei paha.


En oo tätä merkkiä aiemmin kokeillut, purkkeja olen kyllä tiiraillut kun ne on niin nättejä , mutta tähänastiset kokemukset on ollut hyviä, onko muilla kokemuksia tuosta merkistä tai muuten hiuspuutereista??  Tuo shaper tuoksuu muuten ihan karkille, nami. 
Että tämmösiä tällä kertaa... palaillaan!

<3 Nassa

4 comments:

  1. Replies
    1. Jos olisit ollu paikalla, olisit kuullu kun ne sano puff ;D

      Delete
  2. Mulla on toi vihreekorkkinen hair powder, toimii ainakin täällä! Tota toista en oo kokeillut. Harmi vaan ku on tumma tukka ja se jättää vähän sellasta vaaleeta sit hiuspohjaan, niin joutuu harjaamaan sitä pois ettei näytä ihan harmaalta pää :D

    - Taru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen siis valinnut hyväksi havaitun tuotteen :)Täytyykin varoo tota harmaantumista vaikkei ookkaan tummat hiukset, ettei joku vaan luule et oon niin vanha :D

      Delete