Friday, January 27, 2012

Mahtava Vapaapäivä

Pakko hehkuttaa, mulla on ollut tänään ihan mahtava päivä. Ihana aurinko on palannut masemiin ja kovasta pakkasesta huolimatta olen nauttinut ulkoilusta, käytin myös ensimmäisen synttärilahjaksi saamistani lahjakorteista eli kävin 30 minuutin Hot stones-hieronnassa. <3 

Kerrompa nyt yhden jutun jota voi olla vaikea selittää, mutta yritän kummiskin. Mun koira Wilma on ollut mulla kohta jo 10 vuotta ja joka päivä se jaksaa yllättää mut jollain tavalla. Tänään mä ihmettelin sen uskomatonta älykkyyttä taas kerran(en ole koskaan sitä epäillyt, mutta aina se kuitenkin jaksaa hämmästyttää). Oltiin aamulla suurinpiirtein n. tunnin mittaisen lenkin puolessavälissä ja tän saman lenkin (mitä usein kierretään) keskellä on iso metsä jonka läpi menee polkuja ja sitä kautta pääsee myös kotiin ikäänkuin oikaisemalla, tosin kulku on hankalampaa nousuja ja laskuja suoraan tiehen verrattuna. Me ollaan Wilman kanssa menty siitä viimeksi vuosi sitten talvella ja nyt tänään se sitten päätti, että nyt on korkea aika mennä taas tätä reittiä ja se osasi koko reitin yhtään epäröimättä perille vaikka polkuja menee sikin sokin siellä täällä. Itse menin harhaan yhdestä haaraumasta ja sillon Wilma katto mua sellasella ilmeellä, että "E´hei, tää on huomattavasti parempi reitti". Lenkin viime metreillä tuli kuitenkin tenkkapoo kun piti ylittää oja "siltaa" pitkin, siinä oli pari lumista ja jäistä keppiä joita pitkin ois pitäny mennä ja siinä vaiheessa sanoin Wilmalle, että sinähän tämän reitin valitsit ;D Oli pakko ottaa siltä töppöset pois, että se sai otteen paremmin ja uskalsi ylittää sillan. Loppumatka sitten linkutettiin ilman tossuja pakkasessa kotiin aamupalalle. Ei voinnu kun nauraa ja äimistellä ton eläimen älyä!!! :D
 


Ihana auringon nousu<3
 








O-ou, tästäkö pitäs mennä yli?? ;D



Tässä muutama kuva Hot stones-hieronnasta, jotka otti Poemen mukava hieroja. Sepitin hänelle sujuvan valkoisenvalheen, että haluan näyttää lahjakorin ostajalle millainen hoito oli kyseessä, vaikka todellisuudessa halusin näyttää kuvat teille ;D ja voinhan näyttää ne myös vejelleni(jolta lahjan siis sain) jos häntä kiinnostaa :) Eli tavallaan se ei ollut valhe lainkaan :D Mietin vaan itsekseni, että miksi en kehdannut myöntää kirjoittavani blogia? Häpeilenkö kertoa siitä? Miksi? Tekeekö se minusta jotenkin pinnallisen ja yksinkertaisemman? En tiedä, ehkä en vaan halua mainostaa tätä turhaan... Oli näköjään helpompi keksiä hätävälhe ;D. Oli miten oli, tässä kuvat:




 Hoito oli kyllä ihanan rentouttava ja jos menet tuollaiseen niin itse jos menisin uudelleen, niin ottaisin suoraan sen 60 min hoidon koska on toi 30 min kuitenkin aika lyhyt aika totaali rentoutumiseen. Mutta kuumat kivet tuntuivat ihanalta iholla ja etenkin tälläisillä keleillä. Ostin hoidon jälkeen pari lehteä ja kukkia kruunatakseni vapaapäiväni.


Anteeksi puuduttavan pitkä tekstini, paljon mahdollista, että tämä ei tule toistumaan. Ei sitten yhtään tapaistani ;D.




Uusi tuoksuva Orkidea




Tässä ilta menee rattosasti noiden lehtien parissa, hyvää alkavaa viikonloppua!!! 

<3 Nassa

2 comments:

  1. Ihana ihana teksti!! <3 ja ihana Wilma! <33 Tekstikin on tervetullutta, eli ite en ainakaan pistä pahakseni vaikka tekiskin välillä mieli vähän turista! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitti!<3 Wilma on kyllä Lutukka<3 Älä yllytä hullua, alan pian avautumaan pienimmästäkin asiasta ;)

    ReplyDelete