Saturday, March 17, 2012

Amatööribloggaaja pulassa!!!!

... ja kirjaimellisesti onkin ja painottaisin vielä sanaa AMATÖÖRI.
Tässä siis erittäin harvinaislaatuinen postaus minulta ilman kuvia, koska en pysty niitä nyt toistaiseksi lataamaan kun kuvatilini on täynnä ja nyt pitäisi keksiä keino saada lisätilaa ilman sen ostamista, se ei ole kallista, mutta siltikin se vaihtoehto ei ole se päällimmäinen listallani.

Oikeastaan vaihtoehtoja ei ole, koska en ymmärrä, että mitä muutakaan voisin tehdä ja en edes kuvitellut, että tällainen tilanne on mahdollinen... edelleen painottaisin sanaa AMATÖÖRI :D(yksi pakollinen hymynaama, vaikkei hirveesti hymyilytä).

No eihän tähän voi todeta kuin, että TYHMÄTYHMÄTYHMÄ... kun olen reilun vuoden ajan ladannut kuvat normaalikokoisina(eli ihan helvetin isoina) tänne ja niitä on paljon. Jos jotain voi amatööribloggaaja teitä muita neuvoa, niin pienentäkää kuvanne ennen kuin lataatte ne tänne, sen olen itse oppinut, kun mieheni sen eilen opetti. Eli jos/kun vielä palaan kuvieni kanssa asiaan niin voin vannoa että pienennän niitä, se on varma.

No, mutta jos tää vuodatus nyt auttais tähän pahimpaan kiukkuun(joka on siis ihan omaa tyhmyyttäni ja aina tietysti vähän myös tietokoneen vika ;)) niin yritän jatkaa harvinaista vapaata lauantaitani stressaamatta tästä(tuskin täysin onnistuu) kun mulla olis ollu niin kivoja kuvia taas laittaa teille. Yritän onnistua ratkaisemaan ongelmaani ja jos jollain on vedenpitäviä keinoja selviytyä kuivalle maalle tästä tilanteesta niin kertokaa toki, olisin enemmän kuin kiitollinen!!!!

 Mutta I´ll be back with photos, I promise!!

<3 Nassa

No comments:

Post a Comment