Sunday, March 4, 2012

Sunny Sunday


Ostin eilen viikonlopuksi  neilikoita ja ranskalaisia tulppaaneita


 Tänään oli siivoamisen lisäksi mitä parhain päivä ulkoiluun....



 ...ja makkaran syöntiin :)




 Mä aattelin, että maaliskuu on nyt sellanen kuukausi, etten osta juuri mitään turhaa... kuinkas kävikään löysin Sokokselta 2 ihanaa kannellista lasipurkkia -70% alennuksella ja sit muumimuki-keräilijänä mun oli pakko ostaa toi juhlamuki vaikka se olikin aika suolaisen hintainen, mut eihän noi ollu turhia ostoksia ollenkaan... eli hyvin sujuu tää mun shoppailuton maaliskuu :)


 Laitoin noihin lasipurkkeihin koruja


Huominen töitä ja sitten onkin jo tiistai vapaata ja keskiviikko ja torstai menee työreissulla ja sitten onkin taas yksi viikko melkein ohi, kevät tulee kohisten ja shoppailuvapaa huhtikuu ;)

Toivottavasti teillä on ollut mukava sunnuntai :)

<3 Nassa

3 comments:

  1. Ooh, ihana pöytä täynnä kaikkea kivaa! Just tollasesta oon haaveillut aina, että sais korut ja hajuvedet noin näyttävästi :) Ootkos jo mymmelin äiti mukin käyny ostamassa? ;) se on kivan turkoosi!

    -Taru

    ReplyDelete
  2. Kiitos Taru<3 Ainut huono puoli tossa on, että kun pölyä kertyy niin ei oo kivaa se pyyhkiminen. Sunnuntaina just pyyhin kaikki ja tossa kuvassahan ne ihan kiiltää ;)
    Mymmelin äiti-mukia en vielä sen takia ostanut, kun Teron äiti aina ostaa meille niitä lahjaksi sitä mukaa kun ilmestyy uusi ja Teron nimpparit on ens kuussa niin se olis ehkä tulossa sit sieltä??? Toi Hurraa oli kalliimpi niin niitä se ei oo ostanut, mikä on ihan ymmärrettävää ;) odotan innolla sitä Primadonna Hevosta :D

    ReplyDelete
  3. Totta, pöly on se kaiken paha ja alku! Niin joo aivan, kannattaa siis ootella sitä lahjaksi ensin ennen ku menee itse "tuhlaamaan" ;) On pitänyt itekkin hankkia toi Hurraa, mut Mymmelin äiti kiehtoo vielä enemmän :) Tosin Hurraa:ta myydään vaan tän vuoden loppuun ja Mymmelin äitihän on uusi "perusmuki", niin sitähän saa sitten vielä vaikka kuinka pitkään.. Ja Primadonna on kanssa saatava :D Voi rahaparkani taas!

    -Taru

    ReplyDelete