Sunday, September 9, 2012

Helsinki

Olin viime keskiviikon ja torstain Helsingissä työmatkalla ja jäi mulla vähän myös vapaata aikaa keskiviikkona vietellä niinkus haluan ja tietenkin suuntasin kaupoille :). Oli muutenkin tosi ihanat ilmat, aurinko paistoi ja oli sellanen kiva lämmin syysilta. Kaupoilla aikani pyörittyä, kävelin katuja ja nautin kauniista Helsingistä.



 Takki/Anttila, Huivi/Vila, Neule/H&M, Farkut/Zara, Laukku/Ois, Sormus/Seppälä ja Kengät/Vagabond Code

Kaupungilla pyöri paljon haalaripukuisia opiskelijoita ja meneillään oli jos jonkinmoista ohjelmaa...??? Esim. eräässä puistossa opiskelijapojat riisuivat itseään, saatoin jäädä ihan vaan hetkeksi katselemaan ;D









 Ennen illallista istuskelin vielä ihailemassa ilta-aurinkoa hotellihuoneeni ikkunasta.



 Söin hotellin alakerrassa Violassa jo toistamiseen ja ruoka oli edelleen hyvää. Tuo siideri (jonka nimeä en tietenkään enää muista) oli ihanan väristä ja makuista. Kivaa vaihtelua niille ainaisille kaupastakin saataville siidereille.




  
Torstaina pääsin lähtemään kotiin 18.36 junalla. Kotona olin vähän ennen 22.00 illalla. Väsyneenä ei tarttenut paljon unta odotella. Vaikka hotellien sängyt onkin aivan taivaallisia, niin kotiin on aina ihana palata :)



Tässä muuten mun uudet Ten Points:in työkengät :)

Esittelen ostoksiani vähän myöhemmin :)

<3 Nassa

4 comments:

  1. On muuten tosi kaunis tuo Vilan huivi, piristää ilmettä ihan reippasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Anni :) Iskin itsekkin silmäni siihen heti kun sen näin ja olihan se sitten pakko saada, on niin ihanan pirteän värinenkin :)

      Delete