Sunday, February 5, 2012

Brownie

Tällä hetkellä ulkona on -29,7 astetta pakkasta ja mä laitan teille shortsikuvia perjantailta ;) No, mutta kyseessä ei sentään ole kesäshotsit. Ostin nämä ihanat shortsit Vilasta jo syksyllä ja olen ihan unohtanut esitellä ne teille aiemmin. Tai ehkä aiemmat asut joihin olen ne yhdistänyt, eivät ole olleet niin kivoja, että niitä olisi halunnut erikseen esitellä. Nyt kuitenkin onnistuin yhdistelmässä mielestäni ihan kivasti ja kuvassa on myös uusi Helsingin Accessorizelta tiistaina ostamani kiva tuubihuivi. Neule on H&M:ltä joskus viime tai toissa vuodelta, mutta nyt on aika samantyylisiä ollu kaupoissa. Kiilanilkkurit on Andiamon viime syksyn mallistoa. Rannekoru on Indiskasta.


Viimeiseen kuvaan vaihdoin pari vuotta vanhat super- mukavat Ugg Classic Short kengät. Sanokoon "muotipoliisit" vaan että ne on menossa jo pois muodista, mutta ne on MUKAVAT ja mä tykkään niistä edelleen!!! :)
 

Kai se täytyis kohta työntää nenä ovenraosta ulos, pitää vaan pukeutua eskimoksi sitä ennen :D Seuraavaksi on työnalla matkustelu- aiheinen postaussarja, eli jos matkustelu kiinnostaa niin kannattaa olla lähipäivinä tarkkana :D

<3Nassa

No comments:

Post a Comment