Wednesday, February 15, 2012

Yesterday´s Favourites


Eilisen Ystävänpäivän juttuja tulin kertomaan. Päivä oli tosi mukava, illalla töiden jälkeen mentiin Terhin ja Matin kanssa syömään Jaloon ja hyvän ruoan ja seuran kanssa viihdyttiinkin  pitkään :)
Sain myös ihania ystävänpäivälahjoja ja postissa tuli osuvasti eilen myös Amazon.com:ista tilaamani super ihanat Wild and Wolf:in passin suojakuoret, juuri sopivasti saan ne mukaan matkaan :) 
 Ihan tulee nälkä kun katsoo noita eilisiä ruokakuvia, alkuruokana Valkosipulijuusto-etanat ja pääruokana Punajuuri-Vuohenjuustopasta, nami.



 Apua, uusia mangoriippuvuuksia ;) Kiitos vaan ystävät ihanista lahjoista, olen erittäin kiitollinen niistä ja teistä<3



Asuna eilen oli H&M:n kaapuneule ja haaremifarkut, Seppälän kiikarikaulakoru ja Vagabondin uudet ihanat nupukkiset beiget nauhakengät. kyllä se kevät sieltä tulee, on tullut ennenkin :)


Saiskohan sitä oikeesti pakattua jotain tänään, eilen heitin muodon vuoksi laukkuun kameran akkulaturin, että voi sanoo, et on pakannut ;D(inhoan pakkaamista ja se jää mulla aina yleensä viimetippaan, koska olen mielialapukeutuja ja en voi etukäteen tietää mitä haluu pukea esim. huomenna tai ylihuomenna. Onko mahdollista saada koko vaatekaappi mukaan???) Niin ja sitten haluisin saada "matkustelua"- postauksen seuraavan osan tehtyä vielä ennen reissua.
 Paljastan tulevan reissuni kohteen jossain vaiheessa, ehkä vasta palattuani, saa nähdä? Arvaillakkin saa ;), mutta lähtö olis jo lauantaina :D!!!!!!!!

<3 Nassa

No comments:

Post a Comment