Sunday, February 26, 2012

Paris, Day 2

Toinen lomapäivä Pariisissa oli aika tapahtumantäyteinen joten varoitan...kuvia on paljon ;) Aurinko paisteli ja oli niin keväistä ja ihanaa :)



















 Aikamoinen ruusunpiikki-saapas ;)





 1½ tunnin lippuluukulle jonottamisen jälkeen joku onnellinen sai liput Eiffeliin ;) Emme tosin päässeet aivan huipulle asti joidenkin teknisten ongemien takia, mutta kyllä oli ihan hyvät näkymät tuolta 2 tasanteeltakin, kuten näkyy.


 Just fake it ;D




Toi setä teki mulle rannenauhan ihan silmänräpäyksessä, olin aika kitsas ja meillä tuli vähän vääntöä nauhan hinnasta, mies taisi vähän suutahtaa, mutta sain kuitenkin pitää nauhani ;)

 Ai miten niin linssilude???
















Rakastuin päättömästi noihin suussa sulaviin Macaron-leivoksiin ja voisin matkustaa takaisin pelkästään niiden vuoksi, jos et ole maistanut koskaan niin suosittelen. Haukku noista saa kuolan valumaan, kirjaimellisesti.

Ei nää kuvat vielä tässä ollut, ehei, lisää on luvassa, mutta jos yhtään helpottaa niin saatampa laittaa jotain muuta välissä ennen seuraavaa päivää Pariisista :)

<3 Nassa
 

2 comments:

  1. En kestä!!! Pakko päästä Pariisiin! Onneks oon pehmittänyt Matin jo valmiiksi, se on jo myöntynyt että Pariisi on meidänkin seuraava kohde, toivonmukaan jo kesällä. :)

    ReplyDelete
  2. Suosittelen!! Kyllä siellä oli todella paljon nähtävää ja tehtävää, että ei päässyt tylsistymään :)

    ReplyDelete