Wednesday, July 18, 2012

Cruising

Hui nyt vähän paleltaa, olin Terhin kanssa yksillä äsken ja kun lähdin ajeleen pyörällä kotiin niin kumma kyllä alkoi taas sataa ja kastuin ihan märäksi. Makoilen täällä sohvan uumenissa ja aattelin laittaa teille kuvia lauantailta. Tältä päivältäkin ehdin saada asukuvat vielä kuivana, mutta ne sitten vasta seuraavassa postauksessa.

Mutta nyt siihen lauantaihin:
Oltiin siis viime lauantaina vähän risteilyllä, nimittäin sisävesiristeilyllä päijänteellä. Mulla oli vapaata ja koko päivän oli vähän epävakaata sään suhteen. Olin silti päättänyt, että laitan mekon satoi tai paistoi ja olen todella tyytyväinen valintaani.
Meillä oli siis työpaikan illanvietto kyseessä ja oltiin Rhealla jossa sitten myös juotiin ja syötiin. Lähdettiin sit vielä Terhin ja Tarun kanssa jatkoille Shakerin kautta Escapeen.


 Asuna toimi siis H&M:n mekko, Lindexin takki, Gina Tricot:in laukku ja Vagabondin Poppyt. Korut Kalevalan Vanamo-sarjaa.





 Välillä tosiaan satoi...




 ...ja sitten taas paistoi...





  
Tässä on menossa sellanen selitys, että itsekkin ihmettelen mikä mahtoi olla kyseessä ;D




 Puolukkavodkaa ja alkupalaksi mulla oli pororullia, toi oli herkkua!! Muutkin ruoat maistui, mutta kuvat oli ihan sumeita ja rupes oleen kuvaajakin ton vodkan jälkeen ;)



 Tässä näkyy vähän ton mekon hihojakin




Hauskaa oli jälleen kerran, eihän tolla porukalla voi muuta odottaakkaan :) Kesäyöt on kyllä ihan parhaita, koska kun lähtee aamulla baarista niin aurinko jo paistelee :)

<3 Nassa

4 comments:

  1. seems like you had a lot of fun :) you all are so so pretty
    and I adore the landscape in Scandinavia! it's always so beautiful :))
    in btw really nice blog you have here, dear. keep up the great work!

    xoxo FlirtingwithFashion Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Rebekah <3
      Yes, we had a blast!
      It´s been quite chilly summer at least so far, but luckily we allways have umbrellas and raincoats if rain catch us;) And that view is magical no matter what :)

      <3 Nassa

      Delete
  2. Täydellisiä naisia, täydellinen ilta, täydellistä ruokaa... and the list goes on!! ;D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edes pikku sade ei lannistanut mieltä ;) Kiitos vaan täydellisestä illasta myös sinulle <3

      Delete