Wednesday, July 11, 2012

Graffits On The Wall

Viime sunnuntai oli mun kesän parhain päivä, ainakin toistaiseksi. Jaa miksikö? No, herättiin aikaisin, oli tosi lämmintä, ehdittiin käydä ulkona syömässä, picnicillä, lenkkeillä jne...jne... Ihana vapaapäivä :) Ei siis mitään mullistavaa tapahtunut, ihan vaan arjen pieniä iloja ;)
Kuvat on aika ruokapainotteisia, mutta toivottavasti ei oo kauhee nälkä nimittäin nyt tulee jos on :)

Testattiin uusi ravintola Lutakossa nimeltään Trattoria Aukio, Italialaista ruokaa. Njam, minä tykkäsin. Otin aiemmin talvella Helsingin Violassa menu sette(7):n ja nyt päätin testata myös menu otto(8):n. Mieheni otti tuon seiskan joten molemmista annoksista tuli räpsittyä kuvia.











Ruoka oli hyvää ja paljon uusia makuelämyksiä. Alkuun otin rapukeiton joka oli ihanan pehmeää ja toi "keksi" oli ihan taivaallinen. Ainut mitä olisin tohon mun kana-pääruokaan toivonut, niin väriä, vaikka sitten jotain vihreetä... Jälkkäri oli aivan sairaan hyvä vaikka en IIIkinä tilaa suklaakakkua, niin nyt aattelin tehdä toisin ja se todella kannatti ja nyt sain myös sitä väriä ;) Ruoan jälkeen otettiin pikku jalottelu satamassa, samalla tuli kuvatuksi mun aamupäivän asu.
 


Mekko/Numph, vyö, korvikset ja kengät/H&M, laukku/GT ja rannekoru/Vero Moda
 

Sit haettiin Wilma mukaan ja lähdettiin kattoon Kankaalle Suomen suurinta yhtenäistä Graffitia, aikas hieno.
 





Sit Wilma taas kotiin lepäämään ja tehtiin picnic vielä toiseen satamaan ja odoteltiin ukkosta, lähdettiin just ennen kun alkoi sataa ja fiilisteltiin sitä sit kotisohvalta ;)
 



Että semmosia ;)

<3 Nassa

No comments:

Post a Comment