Friday, November 9, 2012

Bow

Meillä oli viime perjantaina työpaikan pikkujoulut. Oltiin Juurikkasaaressa jossa saunottiin, syötiin ja killuttiin paljussa. En ollut koskaan aiemmin käynyt paljussa ja se oli aika kivaa.








 Uusi Biancosta ostettu sormus söpöliini


 Bilehirmut lähti tällä kertaa nukkumaan suoraan bileistä, koska piti säästellä tulevaa keskiviikon koitosta varten ;) Siitä tulossa sitten postausta kunhan saan valkattua kaikista niistä kuvista parhaat.  Voitte uskoo, että kun on kaksi kuvaushullua ressussa ja 2 järkkäriä+2 pokkaria mukana = hitosti kuvia!!!
 Palataan taas!

 Kaikesta tästä jo koetusta kivasta huolimatta vielä on ihan huippu loppu vuosi tulossa! Niin, että mikä kaamos?? ;)
<3 Nassa

4 comments:

  1. Nää kuvat on oikeestaan kyllä ihan tosi ihania! :)

    ReplyDelete
  2. Kuulostaa ja näyttää olleen huippu ilta! ^^ Mulla on muuten sama kaulakoru, hih. Ja tosi suloinen tuo rusettisormuksesi ^^

    Kiitos kommentista muuten! * laukkujen värjäytymisestä: Jooj olen huomannut aiemminkin että vaaleisiin laukkuihin jää tummaa, mutta ihan näin pahasti ei ole ennen käynyt! :( kynsilakanpoistoaineella koitin sitä häivyttää mutta harmaa on edelleen. Käytän ehkä pesukoneessa vielä ennen roskiin heittoa, tai käytän sitä vain tosi hämärässä.. :D


    Satu
    Indie by heart

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä ihan mukava saunailta, mutta vielä huisimpaa oli Helsingissä viime viikolla.

      Meillä on tosiaan kyllä aika samanlainen maku noiden asusteiden suhteen :) Uusi rusettisormus on ollut tosi ahkerassa käytössä.

      Liikut sen värjäytyneen laukun kanssa mahdollisimman nopeasti niin ei kukaan pientä laikukkuutta huomaa ;)

      Nassa

      Delete