Sunday, November 11, 2012

The phantom of the dog show

Tänään oli hyvin erilainen sunnuntai. Vietimme nimittäin koko päivän koiranäyttelyissä. Siitä syystä erilainen, koska en normaalisti käy koiranäyttelyissä.
  Mentiin aamulla ja käytiin välillä syömässä kotona ja sitten paineltiin takaisin Paviljongille.


 Tarkoituksena oli vähän kartoittaa ja helpottaa tulevan rodun valintaa, mutta en mä nyt tiedä helpottuiko se hirveesti kun ympärillä pyöri toinen toistaan ihanampia otuksia. Ja päättäminenhän tunnetusti ei oo mun juttujani ;D
No mitään ei onneksi vielä ole lukkoon lyöty, nyt on vaan muutama vaihtoehto enemmän aiempaan tilanteeseen :) Mukava oli myös päästä juttelemaan sellaisten ihmisten kanssa jolla oikeasti oli sen kiinnostavan rodun koira itsellään. Saatiin hyviä neuvoja ja nää ihmiset oli ihan super mukavia.
En lähde näitä rotuvaihtoehtoja vielä puimaan, koska itseni tuntien ne saattaa muuttua vielä moneen kertaan, mutta vinkkinä annettakoon se, että näissä kuvissa saattaa olla joku niistä roduista ;)









Isänpäivän kunniaksi käytiin iltakahveilla anoppilassa. Omat vanhemmat on matkoilla joten ne kahvit juodaan sitten viikon päästä :) Viikon päästä lähdetään käymään myös Kuopion uudessa kauppakeskuksessa ja tietty Ikeassa. Ja saattaa olla, että vietetään iltaa myös ystävien kanssa?? Mukava kun on taas jotain mitä odottaa!
 
<3 Nassa 

No comments:

Post a Comment