Monday, November 26, 2012

High Heels & Me

Saatiin muutama viikko sitten Terhin kanssa ihan älytön idea kun sähköpostiin tupsahti Nellyn ilmoitus tapahtumakiertueesta jossa 100 ensimmäistä naista saisi itselleen kengät täysin ilmaiseksi.

No viime lauantaina me sitten löydettiin itsemme jonottamassa muiden kenkähullujen kanssa Jyväskylän Gigglin Marliniin tihkusateessa. Hullua, mutta niin hauskaa.
  
Oltiin ennakkoon päätetty jäädä Terhin töiden jälkeen lähistölle väijymään jonon kehittymistä. Käytiin syömässä ja siitä sitten hipsittiin jonon jatkeeksi kun porukkaa oli enemmän kuin 50 henkeä.  Pieni pelko siinä oli koko ajan, että jengiä kiilaa ohi kavereiden pitämille paikoille. Sen verran siinä naiset kyllä kuumenivat ilmaisten kenkien toivossa, että aika rohkea olisi se kiilaaja saanut olla jos olisi uskaltanut tulla väliin. Sillä, mitäpä ei nainen ilmaisten kenkien eteen tekisi??? ;D
 


Mun varpaat oli aivan tunnottomat kun vihdoin 1½ tunnin jonottamisen jälkeen päästiin sisälle. Jotkut raukat olivat jonottaneet 2½ tuntia, hatunnosto niille!! 
 Äkkiä ne kuitenkin suli kun näin kaikki ne upeat ja osittain ihan sairaan korkeat kengät vitriineissään. 
Sitten alkoikin vaikein osuus, valita itselleen mieleisimmät 3 mallia. Huh! 









 Paita, shortsit ja vyö/H&M, Sukkikset/Lindex ja Kengät/Bugatti




Aivan mahtava tapahtuma ja ihan huippua, että mekin saadaan Jyväskylässä osallistua tällaiseen. Mieletön yhteishenki ja hauskaa ohjelmaa. Saatiin mm. käydä kuvauttamassa itsemme OnePiece haalarit päällä. En ollu aiemmin sellasia kokeillutkaan ja olihan ne kivat :) Ehkäpä voitan ne itselleni ;)
Oli miten oli, fiiliset illasta on hienot ja olo on vieläkin innostunut. Tekisinkö kaiken uudelleen? Tekisin, kaikesta palelusta ja odottamisesta huolimatta se oli todellakin sen arvoista! Jopa senkin jälkeen, että kengät olisi jäänyt saamatta.

 Nyt sitten vaan odotan malttamattomana mitkä kengät sieltä saapuu kotiin :)

<3 Nassa  

No comments:

Post a Comment