Monday, November 12, 2012

Party and Bullshit

Viime keskiviikkona töiden jälkeen lähdettiin ystäväni Terhin kanssa perinteeksi muodostuneelle marraskuiselle Helsingin reissulle. Juna, juomaa ja pientä purtavaa mukana ja iloinen mieli. Kyllä, perinteen voi luoda vaikkei olisi käyty kun kerran aiemmin samaisella reissulla, jo yksikin kerta riittää ;)


Alku oli tosi lupaava mun sähellyksen suhteen. Terhi oli tällä kertaa ostanut meille eväät ja minä ystävällisesti päätin levitellä ne junan lattialle kun ei ollut parempaakaan tekemistä ;) Siellä sitten konttasin etummaisten matkustajien penkkien alla keräämässä viinirypäleitä ja pähkinöitä. Ja tosiaan siis roskiinhan ne meni. Kiva, kiva.
Ihan hillittömiä naurukohtauksia siitä kuitenkin seurasi...
 


 Onneksi jäi sipsit ja muutama pähkinä niin ei nälkään kuoltu. Juomathan luonnollisesti säilyi, niistä pidettiin kiinni kaksin käsin :D



 Terhillä meni hermo nettiin Tampereen vaihdon aikana, yhteydet oli "vähän" hitaat, onneksi mulla on niin kälynen luuri, ettei tarvinnut sitä ongelmaa miettiä ;)
 

23 aikoihin oltiinkin sitten vihdoin hotellilla ja vaatteiden vaihdon ja ehostautumisen jälkeen otettiin "vähän" kuvia ja suunnattiin kohti yöelämää. Viime vuonna keskiviikko oli ihan sairaan hiljainen joten oltiin hiukan epäluuloisia tulisiko tälläkään kerralla porukkaa. Onneksi samana päivänä oli Jennifer Lopez:in keikka ja porukkaa oli tosi hyvin joka paikassa. Tigerissä oli J.Lo:n After Partyt joten vaikee varmaan arvata missä oltiin loppu yö ;) 
 


 



 



 

 

Mulla oli päällä mun ehdoton suosikki: nimittäin tuo H&M:n hame muutaman vuoden takaa.
 
 






 Ihan super ilta oli taas <3 Pilkkuun asti oltiin ja sitten parin tunnin yöunilla seuraavaan päivään... 

<3 Nassa

4 comments:

  1. mahtava ilta, ensi vuotta odotellessa! ;D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti!!! Onneks meillä on kaikkee mahtavaa suunnitteleilla jo ennen sitä ;) <3

      Delete
  2. lovely photos! would you like to follow each other? let me know!

    ReplyDelete